20 ting du bør vide ved 20 til at få succes

Amerikansk forfatter og business coach Julian Smith gav praktiske råd til de unge, hvordan man navigerer i denne verden. For at få succes og velhavende med alderen, er du nødt til at overholde visse regler, der allerede, når du er 20, og har en klar idé om nogle af de realiteter i den moderne verden.

20 ting du bør vide ved 20 til at få succes

 1. Verden forsøger at forlade dig dum. Startende fra bankgebyrer og renter og slutter med mirakel kost. Det er lettere at få penge fra uuddannede mennesker, da de er lettere at manipulere. Uddan dig selv så meget som du kan, for at være rig, uafhængig og glad.
 2. Har du ikke tro på uddannelsesinstitutioner. Mens de forbereder pensum, bliver systemet forældet, og nogle gange formår at bryde ned. Det er bedst at lære og tjene folks respekt ved ledelse og ved at gøre, ikke ved at følge.
 3. Læs så meget som du kan. Beherske teknikken med hurtig læsning med en høj grad af fastholdelse. Du kan godt læse en bog om ugen.
 4. Altid forsøge at kommunikere med alle. Bliv en mester i kommunikation. Lær at finde noget, du kan lide i en person, og derefter henvise til denne side af ham eller hende.
 5. Spild ikke tid på beskedenhed. Beskedenhed er en tro på, at dine følelser kan være dommere din beslutningsproces, mens det modsatte er faktisk tilfældet.
 6. Hvis du ubehageligt bliver overrasket over noget i et forhold, er det sandsynligt at blive årsagen til en break-up.
 7. Prøv at kommunikere med mennesker, der er ældre end dig så ofte som muligt. Værdien af ​​kommunikation med senior er det faktum, at dine kammerater beslutningsgrundlag system er ikke meget hjælp for dig. En højtstående ved, hvad du vil lære senere - det er derfor det er værd at spørge dem.
 8. Kig efter folk køligere end dig selv [i, at det, der appellerer til dig], og tilbringe tid sammen med dem. Dette er vigtigt i sig selv. Forsøg ikke at være middelmådig i din gruppe, så prøv at være den bedste (gøre interessante ting, være ambitiøse, lydhør, modtagelig).
 9. Du vil blive mere konservativ med tiden. Det er bare et faktum. Dem omkring dig vil skabe noget som en boble, der vil bevare "status quo". Det er derfor nu, er det bedste tidspunkt for skøre ideer. Derefter vil du være for bange.
 10. Reducer omkostninger så meget som muligt. Dette giver dig mulighed for at oprette en reserve til de skøre ideer, der er nævnt ovenfor.
 11. I stedet for at opnå status gennem objekter (som gør det kun en midlertidig stigning), gør det gennem erfaring. Med andre ord, en tur til Paris er et bedre valg end en ny klædeskab. Undersøgelser viser, at dette valg øger niveauet af tilfredshed med livet.
 12. Hvis du bor i fattigdom, løse penge problem. Brug internettet, fordi det kan hjælpe dig med at købe noget billigt på auktion. Hvis du i øjeblikket bor fra paycheck til paycheck, forlænge denne periode i tre uger i stedet for to. Derefter, når tingene bliver bedre, kan du planlægge for en måned, så for tre, seks og endelig op til et år frem. Formålet er at nå det punkt, hvor du vil være i stand til at planlægge fem år frem.
 13. Lær at programmere. Dette udvikler logikker, hukommelse og fantasi.
 14. Hold dig i form, når du er ung. Dine hormoner kan hjælpe dig med dette i starten, men ikke mister denne mulighed.
 15. Lær at lave mad. Dette vil i høj grad forenkle dit liv, vil ernæring ophøre med at være hverdagskost; det vil slå fra et dyrt behov for en behagelig oplevelse og vil spare dig penge.
 16. Få nok søvn. Søvn og selv-madlavning vil bidrage til at bevare vægten. Hvis du tror, ​​du vil sove, når du er død, eller du har en masse at gøre, så der er ikke tid til at sove, bare vide, at du ikke er effektive, når du ikke får nok søvn. Søvnmangel vil ikke hjælpe dig.
 17. Få en påmindelse app. Stol ikke på din hukommelse. Du må ikke gøre, hvad du har lyst til at gøre. Stol kun poster.
 18. Sæt et stort mål og give mulighed for at hjælpe dig. Hvis du ikke indstiller det, vil noget bestemt ske, men hvis du gør, meget mere vil.
 19. Bliv ekspert i én ting. Tilbring 5 år gør det snarere end slinger i valsen. Hvis du ønsker at ændre dit erhverv - gå videre. Men vælge noget.
 20. Forsøg ikke at reparere folk. Det er bedre at finde dem, der ikke er brudt.