20 Minute Yoga Practice

20 Minute Yoga Practice


Et par god 20 minutters yoga praksis sessioner passer ind det moderne liv lettere end en time lange klasse på en yoga studio. For mange mennesker, nøglen til at holde med yoga er at skære det op i håndterbare bidder af tid i løbet af dagen. Uanset om du kommer med dine egne 20 minutter rutinemæssige eller købe dvd'er, der omfatter 20 minutter yoga rutiner, kan du blive overrasket over, hvor meget af en effekt yoga kan have på dit liv.

20 minutters yoga praksis Essentials

Den vigtigste overvejelse for at sikre, at du holde fast i din nye yoga praksis er at gøre det på et fast tidspunkt i løbet af dagen. Prøv at øve hver dag, før du spiser morgenmad, eller hver eftermiddag, når du lige har fået hjem fra arbejde, men har ikke haft middag endnu. Gør din yoga praksis en fast del af dagen, så, meget gerne børste tænder, er det umuligt at glemme.

Ud over at vælge en tid på dagen, der passer dig, og gøre en hobby ud af det, skal du sørge for at vælge yoga rutiner, som du nyder, og at give dig den effekt, du ønsker fra yoga. Før du investerer i en stak yoga dvd'er, nøje undersøge, hvilken effekt du vil have din yoga praksis at have. Der er dvd'er derude for stort set alle typer af yoga praksis. Fra dvd'er til at brænde fedt, helt ned til dvd'er til yoga meditation, valget er meget bred. Lave noget selvransagelse, før de køber dvd'er, så når du gør yoga rutine for første gang, det har den ønskede effekt.

Et andet vigtigt aspekt til en vellykket 20 minutter yoga praksis er at variere din rutine. Nogle yogier er skabninger af vane, og kan lide at udføre præcis det samme yoga rutine hver eneste gang, de får på deres mat. Selv hvis du kan lide at have et sæt rutine, skal du stadig sætte en vis variation i det hver så ofte. Rutiner, der bliver for rutine er mindre effektive. Desuden kan variere din rutine hjælpe dig holde sig til det uge efter uge.

DVD'er med 20 minutters Yoga Rutiner

Hvis der kommer op med din egen serie af yogastillinger og meditation ikke appellerer til dig, er der masser af rutiner derude, der er optaget på DVD til at hjælpe dig ind i en 20 minutters praksis.

  • 20 minutters yoga Makeover: Vægttab: En Sara Ivanhoe DVD, denne DVD gør en fedtforbrændende yoga praksis ind i en hurtig aktivitet, der kan klemmes ind i en hvilken som helst del af dagen.
  • AM og PM Yoga: To 20 minutters yoga sessioner er på denne DVD: en energigivende morgen sekvens, og en afslappende sekvens for aftenen. En meget populær DVD, dette valg er godt for begyndere.
  • Yoga for Busy People: Med tre forskellige rutiner: ro, vitalitet og indre harmoni, disse tre rutiner er hver 25 minutter, og er designet til at opnå maksimale fordele med minimal tid investering.
  • Yoga Express: fire korte Rutiner: Denne DVD er en stor investering for dem, der gerne sort. De fire rutiner på denne DVD er hvert meget tydelig; energien rutine er 20 minutter, og har sol hilsener, mens en ti-minutters afslapning rutine er en god måde at strække dine muskler, mens du slapper dit sind. Desuden er en 25 minutters core rutine styrker din mave og ryg muskler for den generelle sundhed. Endelig den kompakte rutine er 15 minutter og giver en generel yoga praksis.

Regelmæssig, men kort, Yoga Practice

Som fremhævet i dette interview med Edward Vilga, ville mange mennesker elsker at være praktisere yoga, men føler, at de ikke kan passe en almindelig yoga praksis ind i deres tidsplaner. Vilga understreger vigtigheden af ​​at praktisere yoga på regelmæssig basis; det er ikke så meget, hvor længe du praksis, men at du passer det i hver eneste dag. En 20 minutters yoga rutine kan hjælpe dig med at passe yoga i regelmæssigt, så du kan maksimere effekten af ​​at praktisere yoga.