20 gadgets, der er aldrig brugt

Elektriske lys prale af en hævdvunden udseende og ofte ser rart i rummet ... Men når det kommer til at tænde for lyset, har de tendens til at få glemt, dag efter dag, måned efter måned. Og her er de topping listen over 20 mest ubrugelige gadgets.

20 gadgets, der er aldrig brugt

Eller måske er det, at folk ikke kan lide at bruge ting, der blev håndteret manuelt tilbage i tid, men er nu produceret i en elektrisk udgave, ligesom elektrisk neglefile, elektriske fnug flyttefirma eller elektrisk carving knive?

Under alle omstændigheder, Protectyourbubble.com kom op med deres liste over mest ubrugelige enheder efter afslutningen af en meningsmåling involverer 3.000 mennesker. Deres talsmand opsummerede, at der i et forsøg på at købe de gadgets, der lover at overtage nogle husstand job vi kan opdage senere, at de er faldet i et graceless af brug.

75 procent af de britiske hjem er rodet med gadgets, der ikke anvendes, med måske den Top 5 stede i de fleste af dem - elektriske lys følges af elektriske neglefile, laserstyrede saks, brød maker og æg pålægsmaskine.

Halvdelen af ​​de mennesker adspurgte er beklager deres ubrugelige køb. Kun halvdelen? Kan det være, at afstemningen ansporede folk til at vedtage en vane med at bruge nogle af de gadgets, der lyder temmelig nyttige, ligesom mini disk afspiller (sted 10), tilbage massager (12) eller cocktail shaker (13)? Håndklædevarmer, der indtager den beskedne sidste sted også virker som en ting, der kan blive glemt, men fandt i stedet en behagelig erhvervelse, når de anvendes.

For at undgå beklager, du må hellere gå igennem resten af ​​listen for at vide, hvad gadgets er mest tilbøjelige til at rode dit skab -

6. Egg kedel
7. Tilbage scratcher
8. Elektrisk fnug remover
9. fondue sæt
11. Yoghurt Maker
14. Electric carving kniv
15. Sodastream
16. Facial garvere
17. Teas lavet
18. Waffle jern
19. Foot spa