2 værste ting Forældre sige, og hvad at gøre i stedet

2 værste ting Forældre sige, og hvad at gøre i stedet
I vores mange års hjælpe familier, har vi stødt på nogle måder forældre handling, squelches enhver chance for børn er i stand til at komme sig, har produktive relationer, eller have et liv fyldt med mennesker og lykke. Mens disse adfærdsmønstre ikke kan synes at have behov for at forklare, min mentale sundhed erfaring er nyttigt i forståelse, hvor skadelig disse begivenheder kan være at et barn.

Jeg ønsker du var aldrig født / I Wish You døde i stedet for ...

Dette synes at være en selvfølge. Men nogle forældre bliver vred nok, hvor siger det til deres børn og det beklager. Når du siger en af ​​disse bomber, kan du ikke tage det tilbage, uanset hvor ked du er.

Dette forårsager permanent skade på forældre-barn forhold. Alle obligationer er brudt. Barnet har ofte evige tillid spørgsmål, løbende angst og depression, vedhæftede spørgsmål, og et væld af problemer forbundet med at høre disse ting fra forældre.

Hvad skal man gøre i stedet

Selv hvis du føler disse ting, du aldrig tale dem til dit barn. Det kan være, hvordan du føler, og sandheden, men dit barn ikke bede om at blive født, og sandsynligvis, de grunde, du føler på denne måde har mere at gøre med dine egne personlige problemer.

Hvis du gør det var tilfældet, eller hvis du føler, du kan miste kontrollen og give udtryk for disse følelser, er det vigtigt at opsøge en klinisk psykolog eller mental sundhed rådgiver med det samme, før du forårsage uoprettelige skader på dit forhold til dit barn.

Jeg forlader dig ... Farvel!

Jeg kan ikke fortælle dig hvor mange gange jeg hører forældre sige dette i butikkerne og parken. De er ikke klar over, at hvis et barn hører det ofte nok, vil de udvikle en frygt for at blive forladt, samt angst spørgsmål og mulige forholdet spørgsmål.

Hvad skal man gøre i stedet

Hvis et barn er at have det sjovt, hvorfor skulle de ønsker det for at afslutte eller gøre noget andet, der ikke er så interessant, ligesom at køre i den kedelige bil, eller at skulle gå hjem og dække bord til middag? Yuck!

Det kan være en udfordring for forældre at være tålmodig med deres børn, men tålmodighed og samarbejde virkelig betale sig big time. I stedet for skub og træk, kan du få en tilbageholdende okay, især hvis du minde dine børn, du samarbejdede med dem.

Jeg fandt en god måde at få mine børn til at samarbejde. Det er et almindeligt kendt golden nugget kaldet advarslen fem minutter.

Min datter havde en virkelig vanskelig tid, hvor hun var et lille barn, hvis vi pludselig skiftede gear på hende, så for alt foregår, giver vi hende advarslen fem minutter, og hun gør meget bedre på de fleste dage.

Hvis hun ikke føler kooperativ i øjeblikket, som regel fordi hun ikke er fysisk føler stor, vi forsigtigt minde hende om, at vi har samarbejdet med hende, og venner samarbejder med hinanden, så alle vinder. Hun kan lide tanken om alle vinde, så det normalt gør det trick.

Løse dine følelser at forebygge skade på din børn

Forældre har beføjelse til at give deres børn. Det er en mægtig magt faktisk. Med denne magt kommer stort ansvar. Alt, hvad du søgte at skabe kan blive ødelagt på et øjeblik.

Pas på dig selv, løse følelser, der er vanskelige at erkende, og dine børn vil få gavn af det også.

Tak for læsning!