2 Træning for at Fight Cellulite

Hvis du søger at bekæmpe cellulite som så mange andre mennesker i todayâ € ™ s verden, vil du blive glad for at vide, at du donâ € ™ t nødt til at se længere end i dig selv for det rigtige svar. Mens ita € ™ s rigtigt, at der er mange lotion, potions og krat på markedet, som hævder at hjælpe dig med at skille dig af denne grimme cellulite, det meste af tiden den største resultat, du ser, er, hvor meget lettere din tegnebog er. I stedet for at bruge din kostbare tid og penge på produkter, som du Arena € ™ t sikker vil arbejde, overveje at fokusere på disse afprøvede og effektive træningsprogrammer for at hjælpe dig med at bekæmpe cellulite:

1. motionsture

Fordi cellulite har meget at gøre med dårlig cirkulation, kan cardio træning virkelig bidrage til at reducere bule og udglatte huden i dit problem områder. Der er mange forskellige måder til at passe i en hjerte-kar-session, men nogle af de mest effektive er at gå, løbe, cykle og svømme. Mens alle disse tilbyder særlige fordele af deres egne, de alle med til at holde hele kroppen engageret. Det holder blodet i bevægelse og hjælper med at forbedre omsætning, så længe udøvelsen sker på et ensartet grundlag.

Vælge selv en af ​​disse øvelser to til tre gange om ugen vil tilbyde masser af forbedring. Men hvis youâ € ™ d gerne se de mest dramatiske forbedringer, mens på samme tid at få din krop i peak fitness, så youâ € ™ ll ønsker at indarbejde en række af disse øvelser ind i din rutine flere gange hver uge.

2. Sænk kroppen motion

Fokusering din træning på den nederste halvdel af kroppen kan spille en stor rolle i forbindelse med cellulite, da ita € ™ s normalt findes omkring benene, hofter og lår. Whatâ € ™ s mere er, at mens du kæmper cellulite, vil du blive opbygge muskler tone på samme tid. Nogle af de mest populære valg for denne form for træning er lunges, squats og ben rejser, som alle let kan inkorporeres i dit hjerte-kar rutine.

Du kan indarbejde lunges og squats i din kører rutine ved at udføre intervaller. For eksempel i en 30 minutters kørende session, kan du køre i tre minutter, og derefter tilbringe to minutter på nederste del af kroppen træning, før du kører igen i hele sessionen. Du kan også gøre en masse ben træning i puljen under en svømmetur. Hængende på til kanten af ​​bassinet giver en nem måde at sparke benene op og ned gennem modstanden i vandet. Det styrker, toner, glatter, og det kan sjovt også.

Disse øvelser donâ € ™ t nødt til at være en opgave. I virkeligheden er der mange forskellige måder, du kan indarbejde disse aktiviteter på en sjov og spændende begivenhed, som du selv kan dele med andre. Inviter venner sammen for en hastighed gå et par eftermiddage om ugen, eller tilbringe lørdage ridning cykler som en familie til et sted, â € ™ sa par miles væk fra hjemmet.