1965 Fender Jaguar Electric Guitar Value

1965 Fender Jaguar Electric Guitar Value

1965 Fender Jaguar elektrisk guitar værdi er steget kraftigt i de sidste mange år. Vintage guitar marked har oplevet en boble ligner boligboblen i midten af ​​2000'erne. Argumentet for hvorfor fast ejendom værdier fortsætte med at stige i løbet af en boble periode er, at de ikke gør noget mere jord. Det samme kan siges om vintage guitarer; de ikke gør nogen flere 1965 Fender Jaguars. Jo mere tid der går, jo færre af disse gamle guitarer er stadig rundt. Færre stadig er dem, der er i god form. Hvis du har en 1965 Fender Jaguar eller du ønsker at finde en, vil denne artikel hjælpe dig finde ud af at finde værdien af ​​disse store instrumenter.

Brief History of 1965 Fender Jaguar

Fender Jaguars blev oprindeligt fremstillet i 1962. De fleste af disse guitarer kom i en sunburst finish, og det er meget sjældent at finde en dag, der har noget, men en sunburst finish. Jaguars har en elletræ krop, ahorn hals, rosentræ gribebræt og en tremolo-system, der var helt sofistikeret for tiden. De guitarer udstyret med to single coil pickupper med en række kontakter og knapper, som spilleren kan bruge til at justere guitarens lyd. I 1965 vil en helt ny Fender Jaguar liste for omkring 475,00 dollar.

Bestemmelse 1965 Fender Jaguar Electric Guitar Value

Som med alle ting i en markedsøkonomi, er værdi bestemmes af den enkle regel om udbud og efterspørgsel. Der er kun så mange 1965 Fender Jaguars rundt, og mange mennesker vil have dem. Spørgsmålet om, hvor dårligt de er eftersøgt tal i den maksimale pris, som en person kunne oplade eller forvente at betale for en Jaguar. Der er et par vigtige ting at overveje, når de forsøger at værdsætte en 1965 Fender Jaguar.

  • Serial Number - numrene på Fender Jaguars er i samme sted de er på alle Fender guitarer, som er på neckplate. Den neckplate er metalstykket placeret, hvor halsen møder kroppen. Bare flip din guitar over og studere neckplate for et serienummer. Det vil typisk være en række noget som 89.785 som blot betyder, at denne guitar var 89785. Jaguar fremstillet af Fender. Du kan kontrollere dette Fender hjemmeside for at få mere information om et bestemt serienummer.
  • Betingelse - Det er klart, jo bedre form guitaren er i, jo mere værdifuld vil det være, men der er nogle andre ting, der vil også afgøre guitarens dag værd. Først og fremmest, Jaguars, der ikke har haft nogen ændringer er mere end guitarer, der er blevet pillet med årene værd. I de fyrre plus år siden en Jaguar rullede fabriksgulvet, kunne meget være sket til den. Nogen kunne have installeret nye pickupper, havde det malet eller opgraderet tuning pinde. Selv om disse ændringer ikke kan påvirke guitarens spilbarhed, de helt sikkert vil påvirke guitarens værdi. Ting som at have guitarens oprindelige sag også faktor i en hel stand 1965 Fender Jaguar.
  • Teste markedet - En af de bedste måder at værdsætter en vintage guitar i disse dage er at se, hvad de går efter på eBay. En søgning på tidspunktet for denne artikel publikation fundet flere guitarer spænder i pris fra $ 7,000.00 til $ 9,500.00. Det er noget af en påskønnelse fra den oprindelige liste pris på 475,00 dollar! Du kan også besøge Guitar Center og søge deres Vintage Guitar Showroom for at se, hvad 1965 Jaguars går efter der.

Tag din tid

1965 Fender Jaguar elektrisk guitar værdi er helt sikkert på en præmie nu. Hvis du ønsker at købe eller sælge en, den bedste ting at gøre, er ikke at være i en enorm fart. Finde ud af hvad du er villig til at betale, eller hvad du ønsker at sælge guitaren for, og være tålmodig. Før eller senere, vil en køber eller en sælger kommer sammen, der har det, du leder efter i den rigtige prisklasse.