1900 Census Records

1900 Census Records


De 1900 folketællingen optegnelser udgør de første registreringer af det 20. århundrede. De giver et øjebliksbillede af USA, oplysninger om, hvor alle, der bor som 1. juni blev der 1900. over 76 millioner mennesker optalt i denne tælling. Slægtsforskere bruge disse registre til at spore deres familie historie og dokumentere deres arv.

Spørgsmål om 1900 Census

Forbundsregeringen gennemfører en opregning af dens beboere hvert tiende år med henblik på fordeling kongressens distrikter. Siden starten i 1790, har folketællingen udviklet sig til en vigtig kilde for forskning, både statistiske og genealogiske.

Hver tælling spørger forskellige spørgsmål, men i 1900 de spørgsmål er blevet udvidet betydeligt. Ud over de personlige spørgsmål stillede hver respondent, såsom navn, alder og fødested, de nye spørgsmål tilføjede inkluderet:

  • Måned og fødselsår
  • Civilstand og antal år gift
  • Antal børn født af hver kvinde, og antallet af børn, der bor
  • År for indvandring og naturalisering for udenlandske født respondenter
  • Måneders ledighed
  • Evne til at tale engelsk
  • Hvorvidt hjem er lejet eller ejes

Betydningen af ​​1900 Census

1900 folketælling er en favorit af slægtsforskere på grund af de nyttige spørgsmål, der blev stillet respondenter. For første gang blev fødselsdato registreres for hver enkelt. Siden få steder krævede fødselsattester dengang, kan denne folketælling bruges som erstatning for fødsel optegnelser. Oplysningerne familie kan også hjælpe slægtsforskere. Svarene på ægteskabet spørgsmål kan tilbyde vigtige spor til placeringen af ​​ægteskab licenser. For de respondenter, der har været gift mere end én gang, disse svar giver fingerpeg om en mulig dato for død af en tidligere ægtefælle. Svarene kan også hjælpe knytte et barn med en mor, i modsætning til en stedmor.

Du kan også finde spor i svarene på det antal børn født af en kvinde, og antallet af hendes børn bor. Du ved, ved svaret, hvis du har fundet alle de børn, eller hvis der er mere at opdage. Du får også et hint, hvis din liste ikke har nok børn, af hvor mange børn kan være døde.

Data indvandring og naturalisering er også værdifuld. Slægtsforskere kan lære, når forfader indvandrede og hvis stamfader var blevet naturaliseret. Hvis de blev naturaliseret, kan du kigge efter den naturalisering papirer og kan finde de vigtigste fakta om forfader før hans indvandring.

1900 folketælling er også vigtigt, fordi det er den første folketælling siden 1880. Mens regeringen gennemført en opregning 1890 næsten alle de oplysninger blev ødelagt i en brand. Disse 20 år hul i folketælling data har frustrerede slægtsforskere. Kløften gør det imidlertid 1900 folketællingen oplysninger et centralt element til forskning.

Hvor finder 1900 Census Records

De faktiske folketællinger dokumenter er i varetægt National Archives i Washington, blev DC Mikrofilm af tællingen udgivet i 1972 til den brede offentlighed. De fleste slægtsforskning biblioteker og statslige arkiver har mikrofilm kopier af 1900 folketællingen optegnelser samt trykte eksemplarer af indekset.

Der er en række databaser online af 1900 tællingen. De fleste vil omfatte egentlige billeder. Nogle populære steder er:

  • Family Search Record Search, en gratis hjemmeside, der er en del af Family Search, et projekt af Mormon kirken.
  • Heritage Quest er et abonnement websted. Mange biblioteker har et abonnement til Heritage Quest, til rådighed for bibliotekets lånere.
  • Ancesty.com er også et abonnement site. Mange biblioteker har et abonnement på herkomst så godt, for besøgende til at bruge gratis.