16 tips til en dårlig hår dag

Når disse dage er på dig, kan det virke som om intet kunne være værre. Knotty uregerlige hårstrå, der føler fedtet og stiv gør du føler dig mindre end menneske. Hvad hvis du er nødt til at tænke på noget hurtigt at indstille din manke ret? Her er frisure tips, der vil hjælpe dig med at reparere situationen og gøre dig mere sikker i hvad dit hoved ser ud.

16 tips til en dårlig hår dag

Hovedbøjle forklædning

Det er, hvordan du kan skjule den ynkelige tilstand af dit hår inden for et minut. Wrap en bøjle og spille et land pige fra tilbage i 1940'erne med en blomstre, for alles nydelse.

Tør shampoo

For hastetilfælde - og ikke kun - det er en stor bod, medtage den i din instant skønhed kit. Settle dine problemer hurtigt med at anvende talkum, behandling rødderne med volumizing pulver og få travlt med tør shampoo.

Glattejern? Tænk igen

Behandling fedtet hår med fladjern i et forgæves håb om at gøre det ser mere præsentabelt er en grov fejl. Du vil tilføje en ulige lugt, og du kan stege dit hår, hvis du ikke er forsigtig.

En dip og en vask

Du kan lave et hurtigt stykke arbejde med vask og få ordentlige resultater. I stedet for at gå rundt med fedtede pandehår, dyppe dem i vasken, behandle med shampoo og tør - og du er indstillet for dagen!

Få det våde

Dit hår er i en dårlig behov for en dyb rense? Ingen mulighed virkelig at style det i orden? Let'em tror, ​​du er i for det våde look - spray den med lidt vand og køre en kam over det. Resultatet er temmelig anstændigt!

Gør det til en rødder dag

Hvorfor ikke spille din rod op? Sig boho er dine ting, og vælge en linje fra Olsen tvillingerne ved at kaste på et skift kjole. Sport det modigt og måske du vil kunne lide det, også!

Må ikke gå ud over den stil

Undgå at blive for hårdt på dit hår, hvis du starter overspiller kan hårsækkene reagere og få mere fedtet end du pleje. Så snart du er i stil, køle ned og glemme alt om ekstra hånd.

Ponytails til undsætning

Slick-back hestehale er den stil, der aldrig vil lade dig ned. Når du har brug for at skære hjørner med hår styling tid, tilbringe blot et minut til at arrangere det i en hestehale - så feminin og katte for at tage mænds pusten fra hver gang.

Top knude thingy

Dårlig hår dag udfordrer dig til de grænser? Hit tilbage med en top knude, og du er ude af knibe. Eller en nakken bolle. Dead let og ganske effektiv.

Put pandehår under klip

Det virker ofte dårlige dage holde længere på pandehår. Den rigtige måde at opveje effekten er at dække op eller holde ned, men formoder, det er ikke, hvad du ønsker. Du kan børste dem op og holde på plads med en nål. Pander er smukke også er de ikke?

Fishtail løsning

Fletninger tager for meget pleje? Hvis du arrangerer dem i en ikke alt for stramt fiskehale, vil du være i stand til at afskedige shampoo i et par dage med ikke klogere, og det ser hente!

Havsalt behandling

Spritzing med havsalt er en rough'n'ready opskrift til din kedelige udseende hår. Et tyndt lag havsalt vil garantere at holde omstrejfende tråde på plads og dække op snavs, stor effekt i løbet af få sekunder!

Bobby pin trick

En glidende Bobby pin er en uvurderlig hjælper på en dårlig hår dag. Lav en midterste afsked, tage enten indsatsområde off ansigt og pin dem. Traditionel, attraktive og feminine, det er hvad du er blevet.

En chignon lidt tussled

Ja, det kommer lige fra det hvide lærred, og det stadig registrerer. Rough din chignon op, som du finder passende, og lad det passere for en omhyggeligt arrangeret pseudo-tilfældig frisure.

Gør knude arbejde

Her er en anden enkel og praktisk kneb: opdele hovedbunden i to og gøre til en knude, så dobbelt op i en bolle. Nu du har fået en respektabel frisure, som du kan dekorere med bånd, hvis du vil have lidt ekstra sjov.

Ensidig sweep

På det tidspunkt, hvor en omfattende frisure vil fremvise alle dine hår problemer, klare det effektivt ved simpelthen at kæmning alle dine manke over til siden og gøre det op i en tyk fletning. Derefter anvende nogle baby pulver til rødderne og nyde resultatet. Godt gået!