16 måder at optage Mandler i en sund kost

Mandler er betragtes som en af de super fødevarer, fordi de er fyldt med værdifulde næringsstoffer. De indeholder høje niveauer af hjerte sunde monoumættede fedtstoffer samt vitamin E, folinsyre, calcium, kalium og magnesium.

Don € ™ t lade indholdet af mandler fedt holde dig fra at nyde dem. Fedtet, som de indeholder, er hjertet sundt monoumættede sort. Denne type fedt har vist sig at forbedre kolesterolindholdet i blodet. Undersøgelser viser, at mennesker, der spiser nødder regelmæssigt faktisk vejer mindre end dem, der donâ € ™ t.

En undersøgelse, der blev fulgt mere end 85.000 sygeplejersker i 14 år fandt, at de, der spiste mindst 5 ounce af nødder om ugen havde en 35 procent lavere risiko for at dø af hjertesygdomme.

Mandler er et yderst alsidigt møtrik med en delikat sød smag. De arbejder lige så godt som en ingrediens i bagværk, som de gør i krydrede forretter. Det gør det ganske let at indarbejde disse lækre nødder i en sund kost plan:

Almond Idéer

1. Drys slivered eller snittede mandler på din morgen havregryn.

2. Top din yoghurt med knuste mandler.

3. Læg strimlet mandler til en risret for en interessant pilaf.

4. Indarbejd mandler i dine hjemmebagte boller.

5. Brug mandelmælk i din kaffe eller korn.

6. Tilsæt hakkede mandler til kylling salat.

7. Tilsæt nogle mandler, næste gang du laver en omelet.

8. Kaste nogle mandler i din salat.

9. Snack på ristede mandler i stedet for chips, næste gang youâ € ™ re kræver en sprød snack.

10. Øge den ernæringsmæssige værdi af cookies eller brownies ved at tilføje i nogle mandler.

11. Spred mandel smør på din toast eller lave en mandel smør og gelé sandwich.

12. Hold en baggie fuld af rå mandler i dit skrivebord eller pung, når eftermiddag sult veer strejke.

13. Når du hungrer slik prøve gumlede på mørke chokolade dækket mandler.

14. bage nogle mandel møtrik brød.

15. Gør dine pandekager med mandel mel.

16. Fyld kager med mandelmasse.

Udvalg

Mandler kan købes enten i eller ud af deres skaller. Hvis du køber mandler med deres skaller, ryste dem og se, hvor meget de rasler. For meget rasle angiver, at mandler skrumper hvilket betyder, at de er gamle. Afskallede mandler vil normalt have en udløbsdato på pakken.

Opbevaring

Det høje fedtindhold mandler tillader dem at gå harsk hurtigt. Uåbnede rå, mandler kan opbevares i en lufttæt beholder på et køligt, tørt sted i op til 2 år. Uåbnede ristede mandler kan opbevares på samme måde i op til 1 år.

Når åbnede mandler er bedst opbevares i køleskabet og forbruges inden for 3 måneder. De kan også opbevares i fryseren i længere perioder, hvis de er pakket i lufttætte fryseposer.

Mandler kan påtage sig de lugte af omgivende fødevarer, så du bør gemme dem væk fra fødevarer med stærke lugte, såsom løg eller hvidløg.