15 ting vigtigere end penge

En moderne menneske gør meget for pengene. Men der er nogle ting, der ikke kan købes. Således er de vigtigere end penge.

15 ting vigtigere end penge

1. Friendship

Regelmæssig kammeratskab og fællesskab er godt tegn på liv. Venskab ikke dreje sig om de ting, du har eller handlinger, som du har råd til - det drejer sig om folk selv og deres forhold.

2. Fysisk sundhed

Sundhed kan ikke købes, men det kan hjælpe med de personlige valg, vi træffer hver dag.

3. Psykisk Sundhed

Mental sundhed er på bagsiden af ​​den fysiske mønt. Ekspressionen af ​​vores følelser bør tilrettelægges på en sund måde. Løse de problemer, der generer os og løse dem, i stedet for at undgå.

4. Forholdet oplevelse

Kiss nogen. Skriv et brev til en person, fortælle dem, hvordan du føler. Tilbringe hele dagen til at forberede udsøgte retter og spise dem i stearinlysets skær med en elsket. Gør kærlighed.

5. Ægteskab

Fuld og dyb accept af den anden person i dit liv ændrer det i høj grad. Åbning hver partikel af dig selv til en anden person, du hele tiden stimulere og gøre dig selv stræber efter at blive et bedre menneske.

6. Wisdom

Hvis du tror, ​​du kender svaret, er du ikke klogt. Fortsæt med at lære. Visdom kommer af at vide, hvor lidt du faktisk kender.

7. Passion

Hvilke aktiviteter gør du føler ophidset og afslappet? Det er de krydderier, der gør skålen af ​​dit liv fattige og usmageligt.

8. Meddelelse

Evnen til at udtrykke vores tanker og følelser til en modtagelig publikum er virkelig uvurderlig. Dette giver os mulighed for at dele elementer i vores indre verden med andre, kan noget kommunikation ikke opnås på trods af al den materielle rigdom på planeten.

9. Selvhjulpenhed

Penge kommer og går. Evnen til at overleve og endda trives uden penge betyder, at penge bliver meget mindre vigtig.

10. Sikkerhed

Hvis vi fokuserer vores indsats på at skabe sikkerhed og skabe et hjørne, hvor vi er beskyttet mod svigt, skaber vi en situation, hvor vores rigdom er langt mindre bundet til vores evne til at tjene en ekstra skilling. At lægge fundamentet for sikkerhed nu, i fremtiden vil vi have konkrete resultater.

11. hjælpe andre

For de fleste mennesker, at hjælpe andre giver en følelse af glæde og tilfredshed, noget, der ikke kan træde i stedet for nogen form for materielle goder.

12. Personlig vækst

Hver enkelt person har utallige muligheder for at forbedre som en person - adfærd, tro, osv At arbejde på dig selv nu, du forbedre dig selv i mange år fremover.

13. Tak

Hvis du får på vejen, der fører fra ønsket om at besidde ting, som du ikke behøver at den taknemmelighed for, hvad du har - dit liv vil hurtigt bringe dig mere tilfredshed.

14. Hobby

Mange mennesker falder i den rutinemæssige af liv og se, derfra at sand lykke ikke afhænger af mængden af ​​penge eller de ting, du køber. Træd tilbage fra dette. Prøv noget nyt og finde det, du virkelig nyder. Det er de simpleste ting omkring dig - spil, lange gåture, kommunikation.

15. Spiritualitet

Spiritualitet er formålet med vores liv? Opfattelse dig selv gennem læsning, overvejelse, meditation, kan du finde en utrolig følelse af ro, fred og glæde, som er vanskelige at finde andre steder, og er umulige at finde med penge.