15 Amazing Health Facts du kan bare ikke!

Endnu en gang er her for at afsløre nogle interessante, men realistiske fakta om din generelle sundhed og velvære. Fra at spise, til at udøve, for sex, til garvning, weÂ've fik alle øjenåbnende fakta!

1. Kom i dine frugter og veggies kan hjælpe kroppen til at producere sin egen form for aspirin. Efter en undersøgelse udført af Journal of Agriculture and Food Chemistry, deltagere, der spiste frugt og grøntsager, der indeholder benzoesyre, kunne producere deres egen salicylsyre. Dette er den vigtigste ingrediens i aspirin, der gør aspirin en anti-inflammatorisk smertestillende.

2. Ser dig selv i et spejl, mens den kører på et løbebånd, vil gøre din træning gå hurtigere.

3. Honning kan lindre tømmermænd.

4. Hvidløg kan hjælpe med at helbrede athlete fod.

5. Bagepulver hjælper blege tænder.

6. Din køkkenvask er forurenet end dit badeværelse sink. Der er ca. 500.000 bakterier lurer omkring din drain alene. Mere end 50 millioner bakterier i en enkelt koloni kan leve på en svamp.

7. Brug en dagbog for vægttab formål kan fordoble en persona s vægttab indsats.

8. Sexologer kan bestemme en womanâ orgasme historie, alene af den måde hun går.

9. Havregryn, citrusfrugter, og honning kan forbedre din sexlyst, og øge fertiliteten. Havre fremstille et kemikalie, der sender testosteron i blodet, som derefter øger orgasme og sexlyst som et resultat. C-vitamin i citrusfrugter ups en males 'sædkvalitet, og B-vitamin findes i honning hjælper kroppen producere østrogen, som er afgørende for ophidselse og blodgennemstrømning.

10. Gåture enten i vand, mod vinden, eller iført en rygsæk brænder cirka 50 flere kalorier i timen.

11. Regelmæssig motion kan sænke en women risiko kræft, men kun hvis hun får en effektiv mængde søvn.

12. Skylning din næse med saltvand kan hjælpe med at bekæmpe allergi. Dr. Melissa Pynnonen fra Michigan sinus center siger, at nasal kunstvanding er en billig måde at finde lindring af allergi, tilstoppet næse og nasal overbelastning.

13. Efter en undersøgelse udført på Cornell University, forskere konstateret, at mennesker, der kommer ind deres hjem gennem en indgang måde, der er tæt på køkkenet tendens til at spise 15% mere end dem, der træder længere væk fra køkkenet.

14. Rygere er fire gange mere tilbøjelige til at opleve en følelse af rastløshed efter en nighta søvn end ikke-rygere.

15. Det er umuligt at få en tan fra din computerskærm. Computer Tan Website blev oprettet for at skabe opmærksomhed mod hudkræft.