14 Longevity Tips

Øl, workaholism, og shopping er vores trofaste hjælpere i dette følsomme spørgsmål. Vi overlever på enhver måde, der er til rådighed, men der er mere interessante ting end morgen øvelser, vegetarisme og undgå alkohol.

14 Longevity Tips

1. Save Water, Drink Beer

Ifølge en rapport offentliggjort i Alkoholisme: Klinisk og Eksperimentel tidsskrift, har observationer vist, at moderat alkoholforbrug (1-3 genstande om dagen) er forbundet med de laveste dødelighed, mens total afholdenhed fra alkohol øger risikoen. Desuden viser undersøgelsen, at dødeligheden blandt folket, der ikke drikker, er faktisk højere end blandt modne alkoholikere.

Det betyder ikke, du er nødt til at drikke en flaske Jack Daniels hver aften. Eksperter anbefaler mådehold og rødvin, fordi det menes, at røde druer forbedrer blodcirkulationen og har en positiv effekt på hjertet.

2. Make Love

Videnskaben har bevist, at de mennesker, der hæmmer deres seksuelle aktivitet rette kan betragtes som dumt. Nogle af dem mener, at dette vil hjælpe dem til at leve længere! Men de lyse hoveder, der har gennemført et panel studie i Caerphilly, har fundet, at seksuel aktivitet har en "beskyttende virkning" på sundheden.

Sex forbedrer fysiske velvære, reducerer stress og fremskynder hjernen. Desuden Undersøgelsen fandt, at de mænd, der ofte opnå orgasme (omkring hundrede gange om året), kan forvente at forlænge deres liv for tre til otte år, og mindske risikoen for dødsfald med 50%.

3. Gå Shopping

Undersøgelsen er offentliggjort i Journal of Epidemiology and Public Health viser, at daglige indkøb er med til at reducere dødeligheden med 28% hos mænd og 23% kvinder. Det betyder ikke, du er nødt til at trække alle de penge fra dine konti i et forsøg på at forbedre sundheden. Plusser af shopping ikke er i at købe flere ting - de er forbundet med gang og kommunikere med folk oftere.

14 Longevity Tips

4. Laugh

Det er ikke bare, at latter gør dig gladere. Norske forskere har fundet, at den, der tager livet med humor kan regne med yderligere otte års levetid.

Latter en gennemsnitlig intensitet hjælper med at holde blodkar elastisk. Men hysterisk latter kan overdrevent stimulere de indre organer, hvilket kan føre til helbredsproblemer.

5. Brug Tandtråd

Tandlæger bruge halvdelen af ​​deres liv forsøger at overbevise os at bruge tandtråd. Og tilsyneladende er det meget klogt råd: førende Gerontologist Dr. Thomas Pearl mener, at tandtråd kan forlænge dit liv for halvandet år. Dens anvendelse forhindrer tandkødssygdomme, som er et tegn på kroniske bakterielle infektioner i munden. Disse bakterier kan påvirke ydeevnen af ​​hjertet: de flytter ind i arterierne, hvor de fremmer dannelsen af ​​blodpropper. Desuden er kroppens immunforsvar ressourcer trukket væk til at bekæmpe de bakterier, der fører til indsnævring af arterierne.

6. Vær ikke Skinny

Medier ofte tvinger kvinder til at blive ekstremt slanke. Men forskere fra Oxford University fandt, at kvinder med brede hofter, lår og skod står over for en lavere risiko for hjertesygdomme og abnormiteter i stofskiftet. Ifølge Doctor Konstantinos Manolopoulos, både formen og placeringen af ​​fedtdepoter er vigtige. Tilsyneladende, når fedtet er akkumuleret på hofterne og lænden, det hjælper til at absorbere fedtsyrer, hvilket kunne føre til tilstoppede arterier. Lad derfor din partner support Beyonce i dig i stedet Kate Moss.

14 Longevity Tips

7. Vind en Oscar eller en Nobelpris

Okay, måske er det ikke så nemt, men mere motiverede folk bør vide om den tro, at få awards kan være godt for dit helbred.

Skuespillere og instruktører, der har modtaget den "Oscar" vise sig at leve i gennemsnit fire et halvt år længere end deres kolleger uden en pris. Det samme kan siges om OL medaljetagere: deres liv er cirka tre år længere end levetiden for andre atleter. En Nobelpristager bor et år eller to længere end dem, der var nomineret, men ikke modtage prisen. Det er klart, det hele punkt er i sejren.

8. drikker kaffe

Undersøgelsen blev offentliggjort i Årbog for terapi viser, at kvinder, der drikker forfærdelige mængder kaffe - omkring seks kopper om dagen - er 25% mindre risiko for at dø af hjertesygdomme, mens de, der drikker lidt eller ingen kaffe er mere modtagelige for hjerteanfald . Plusser af rigelige brug af koffein, ikke for mænd. Men ifølge undersøgelsen, mænds sundhed ikke forringes ved indtagelse af kaffe.

9. Du må ikke sidde, stå op!

Sidder i lang tid er en direkte vej til diabetes, cancer og tidlig død. En ny undersøgelse viser, at sidde mindre end tre timer om dagen kan øge din forventede levetid i to år. De, der arbejder på kontoret kan finde det problematisk at reducere den tid af at sidde i en stol til tre timer om dagen. Men nyhederne er, nok til at stemme for at indføre særlige skriveborde i stedet for kontorstole.

14 Longevity Tips

10. være attraktive

Selvom der er masser af grunde til at føle afsky for dem, der ramte jackpot i den genetiske lotteri, det er endnu en grund til at hade attraktive mennesker. Ifølge undersøgelser foretaget af University of Waterloo, attraktive mennesker lever længere end grimme dem. Dette fund svarer til den evolutionære teori om seksuel selektion, hvori det hedder, at folk vælger partnere på grundlag af deres biologiske egenskaber (såsom en sund og smuk udseende), hvilket indikerer gode gener.

11. tjene en masse penge

Det er klart, kan penge hjælpe du køber mere end lykke. Rigdom og socioøkonomisk status spille en central rolle i fastsættelsen af ​​levetid, som den mest varige langsgående studie af sundhedsmæssige shows. I overensstemmelse med, hvad forskerne kalder "den sociale gradient i sundhed", mennesker, der modtager videregående uddannelse og gøre en succesfuld karriere, er mere tilbøjelige til at tænke på fremtiden og kan træffe bedre beslutninger, holde en lang sundt liv i tankerne.

12. arbejde så længe som du kan

Opdagelsen, som synes at modsige logik, blev foretaget på grundlag af en 90-årig undersøgelse, som omfattede 1,528 mennesker. De, der er aktivt opbygge deres karriere i midaldrende lever længere end dem, der går på pension tidligt.

14 Longevity Tips

13. Brug Hvidløg sundhedsmæssige fordele

Udover den formodede anti-vampyr effekt, hvidløg er en af ​​de bedste medicinske planter, som du kan spise. Den indeholder en særlig kombination af beskyttende ingredienser, der hjælper støtte immunforsvaret af kroppen og dens naturlige forsvar.

Det er blevet bevist, at hvidløg er godt for hjertet og luftvejene; det reducerer muligheden for kræft og er en kraftig antiseptisk, som frastøder skadelige bakterier. For fuldt ud at vurdere fordelene ved denne vidunderlige plante, er det bedst spises rå. Tænk på et tyggegummi i forvejen.

14. Spis Nødder, æbler og chokolade

Lad os være ærlige: Det er fantastisk, naturligvis, at æbler og nødder er godt for dit helbred, men du læser dette afsnit for at retfærdiggøre en chokolade elsker, der lever inde i dig. Og ja, viser undersøgelser, at mørk chokolade er ikke kun godt for hjertet; det kan øge levetiden. Forskere på Harvard har vist, at dem, der spiser chokolade lever omkring et år længere end dem, der ikke behandle sig selv med det. De mennesker, der var spise 1-3 chokoladebarer en måned, viste de bedste resultater: deres risiko for tidlig død var 36% lavere.