13 tips om, hvordan til at se yngre med makeup

Omdannes på et øjeblik, og sletning 10-20 år er muligt uden Photoshop. Rejuvenating makeup har også sådanne unikke egenskaber. Hvad er det og hvordan kan du lære at bruge denne teknik?

13 tips om, hvordan til at se yngre med makeup

I enhver kvindes kosmetik taske der er masser af produkter, der hjælper forbedre hendes kvindelige tiltrækningskraft. Læbestift, mascara, eyeliner, blush og concealer - alle af dem kan forynge dig, selvfølgelig, når det anvendes korrekt.

Flawless Face Skin

1. Ingen Foundation over hele ansigtet

Faktisk er der ingen forskel, hvis du bruger foundation eller pulver. Hvis du anvender dem begge "fra øre til øre," vil du ikke være tilfreds med resultatet. Bedre, anvende produktet lokalt, kun på de områder af huden, hvor det er nødvendigt. Dette er normalt kinderne, området under øjnene og næsen. Vi bør ikke glemme at skygge kanten omhyggeligt. Ved at gøre dette, behøver du ikke kun gøre hudfarve selv og frisk, men også slette et par år.

2. Moisturizing Concealer

Udover eksplicit foryngende effekt, denne kosmetisk produkt fylder huden med fugt, øger dens elasticitet og giver en perfekt finish. De anti-age komponenter vil udglatte rynker og overfladen af ​​ansigtet.

3. Ingen pulver som Main Tone

Hvis du anvender pulver som et separat lag, men ikke som det endelige slag, vil det skade din klage. En sådan anvendelse understreger kun skygger og rynker i ansigtet, gør huden tør, og kan endda provokere afskalning.

4. Mørk blush gør man ser ældre

Hvis du er en fan af mørk rødme, bør du ændre taktik! Det gør kinderne ser sunkne og giver kun en effekt - gør dig til en gammel kvinde!

5. Creamy Blush

Cremet blush er en af ​​de bedste opfindelser af kosmetologi! Det helt accentuerer kindben, hvilket giver en smuk sund glød. Smil til din refleksion i spejlet, og derefter anvende blush på den mest fremtrædende del af kinderne.

6. Undgå Perlemorstof Products

De fleste makeup artister er overbeviste - på din 35th fødselsdag, bør du arrangere en glamourøs fest, samle dine bedste venner og højtideligt hånd din pearlescent kosmetik til den nye generation. En sådan categoricalness har meget seriøs begrundelse. Bittesmå partikler af perle komme ind i porerne og rynker, og dermed tilføje alder. Glitrende makeup produkter er kun relevante ved fester eller på skolepiger ansigter.

7. Ingen Moisturizing Day Cream

Det er indlysende, at huden har brug for næring og hydrering, og du ønsker at gendanne din tidligere tillid og en behagelig fornemmelse af komfort. Men den tætte struktur af sådanne cremer efterlader en film, der ikke lader make-up vare så længe som det burde. Som et resultat, concealer og øjenskygger rulle og smøre ofte, huden begynder at skinne. Brug din foretrukne nærende creme kun om aftenen eller i weekenden, når du bærer ingen makeup på ansigtet.

Dragende læber

8. Matte Lipstick Tilføjer Age

Denne læbestift afspejler ikke lys, og gør læberne visuelt smallere og mere tørt. Kvinderne over tredive bør ikke bruge mørk farve læbestift - for eksempel vin eller blomme.

9. Silky Læbestift

En lysende, men uden glitter, silkeagtig læbestift er skabt i navnet på din skønhed. Den klassiske røde læbestift har også sådan et rungende effekt. Begge muligheder understrege den naturlige form af læberne og behage dig med en utrolig volumen.

Look

10. Øjenlåg Primer

Hovedformålet med primeren er at tilvejebringe et godt udgangspunkt for øjenskygger, holde dem rulle. Derfor vil dens anvendelse kun gavne dig. Du vil ikke kun få en strålende makeup, men også de ledsagende bonusser - ekstra fugt og huden tilpasning.

11. Black Eye Lines gøre dig se ældre

Sort farve er nådesløs til moden hud. Blåt øje linjer kun fremhæve aldersrelaterede forandringer, især overhæng øverste øjenlåg og sænkede øje hjørner. I denne situation, er det bedre at stole på den rigtige mascara.

12. Korrekt Mascara gør dig yngre

En forlængelse og buede mascara vil gøre dit look dybere og mere udtryksfuld. Den volumizing og falsk øjenvipper mascara snarere understrege den ikke-ideelle form af øjet end tilføje tiltrækningskraft.

13. Fin Øjenbryn Shape

En smuk øjenbryn kurve vil utvivlsomt forynge dit ansigt og give dig feminin charme. Lidt highlighter under kurven er et trick for at give øjet huden en løftende effekt.

Et stort arsenal af kosmetiske produkter til rådighed i dag, tillader enhver kvinde til at være attraktive, så længe hun ønsker det. Du behøver kun at være i stand til at bruge det til din fordel! Være charmerende!