12 sundeste tørrede frugter

Tørrede frugter er nogle af de sundeste alternativer til raffineret sukker, og de er en glimrende måde at tilfredsstille en sød trang. Mens mange producenter bruger det naturligt sukker findes i frugt, kaldet fruktose, at forsøde deres produkter, spise frugt selv i moderate mængder er en fantastisk måde at få nødvendige næringsstoffer og vitaminer. Tørret frugt er en hurtig og velsmagende måde at få de samme fordele i en travl, tempofyldt dag.

Ikke alle Tørret frugt er lig

Mens frugt i sig selv er høj i naturligt forekommende sukker, mange tørrede frugter har ekstra sukker tilsat for ekstra smag. Det er meget vigtigt at undgå, at disse produkter, som er mere som slik end en sund snack. Nogle af de vigtigste tørrede frugter for at undgå, er:

  • Ananas: Normalt beklædt i raffineret sukker
  • Banana Chips: Almindeligvis dybstegte og sødet. Kig efter tørrede banan chips uden ekstra sukker.
  • Tranebær: Næsten altid kræver ekstra sødestoffer grund af deres syrlighed
  • Vandmelon: Det lave næringsstoffer og højt sukker er en dårlig kombination

De tørrede frugter på den sunde liste kan findes i bulk på de fleste helsekost butikker, og færdigpakket på de fleste almindelige dagligvarebutikker. Husk altid at tjekke ingredienslisten for ekstra sukker eller tilsætningsstoffer.

1. Apple

Æbler indeholder mange plantenæringsstoffer (naturligt forekommende bestanddel af planter, der giver næring), der fungerer som antioxidanter, befri kroppen af ​​kræftfremkaldende frie radikaler. De er også en stor kilde til kostfibre.

2. Abrikos

Den mest nærende måde at spise abrikos tørres. En god kilde til fiber, de indeholder også vitamin A, C og jern.

3. Mango

Mango er rig på en række forskellige plantenæringsstoffer, vitamin A, C og E samt omega 3 og 6 fedtsyrer, som er nødvendige for en sund hud og immunforsvar.

4. Cherry

Kirsebær er blevet kaldt den "nye antioxidant superfruit." Sammenlignet med andre frugter, de har signifikant højere niveauer af antioxidanter, samt vigtige næringsstoffer som beta-caroten, folinsyre og fiber.

5. Fig

Mens nogle frugter kan miste en del af deres ernæring når tørrede, figner mister ingen af ​​deres styrke. De er høje i jern, folinsyre og kalium.

6. Papaya

Kaldet "frugten af ​​engle" af Christopher Columbus, papaya er en stor kilde til antioxidanter; Nylige undersøgelser har vist, at de kan hjælpe med at forebygge diabetisk hjertesygdom.

7. Blueberry

En anden "antioxidant superfruit," blåbær er også høj i vitamin A, E og især B, som er nødvendige for et sundt nervesystem.

8. Raisin

Ofte kaldet "naturens slik," rosiner er kolesterol-fri, lav i natrium, højt fiberindhold og helt fedtfri.

9. Black Currant

Korender lavt indhold af mættet fedt, kolesterol og natrium og høj i vitamin C, mangan, jern og kalium.

10. Plum

En tørret blomme kaldes en svesker. Svesker er en stor kilde til vitaminer og har den fordel at regulere fordøjelsessystemet.

11. Pære

Pears er en god kilde til C-vitamin og kobber, og er fulde af kostfibre.

12. Tomat

Surprise! Tomat er en frugt, og soltørrede tomater er en fantastisk måde at få kræft-reducerende egenskaber af tomat, sammen med C-vitamin og lycopen, som er til gavn for øjnene.