12 nye Vægttab Tricks

Disse tricks er for dem, der ikke ønsker at reducere portionsstørrelser og at tælle kalorier. Prøv og følger de nye tips, der vil hjælpe dig til ikke at tage på i vægt. Måske vil du endda formår at miste det.

12 nye Vægttab Tricks

1. Lemon Juice

Må ikke undervurdere effekten af ​​naturlige citronsaft for vægttab. Det er en naturlig fedtforbrænder. Tilføj frisk citronsaft til grøntsager eller frugt salater, samt desserter. Citronsaft hjælper til at føle en følelse af mæthed i lang tid og bruge mindre salt.

2. Goat Milk Cheese

Sæt den sædvanlige ost med gedemælk ost. Dette produkt indeholder færre kalorier. Desuden gedemælk ost indeholder den nødvendige mængde af proteiner til kroppen. Desuden bør gedemælk ost føjes til morgenmad, kan du bruge det til at gøre sandwich og salater.

3. Mælk

Ønsker du dit stofskifte skal altid kører på sit tophastighed? Drikke skummetmælk i eftermiddag. Mælk giver den rigtige mængde af protein uden nogen ekstra kalorier. Fedtfri mælk bør blive drikke af dagen. Du vil ikke føle sig sulten, hvis du drikker det, og kropsfedt vil forsvinde.

4. Eksotiske Dufte

Lægerne fra Chicago Research Foundation hævder, at eksotiske dufte giver vores hjerne et signal om mæthed. Tilføj en række forskellige krydderier til dine daglige måltider til at blive slankere. Forfriskninger og retter vil smage bedre og mere mættet, vil du ikke automatisk øge mængden af ​​mad, hvilket sker meget ofte, når man vænner sig til nogen bestemt produkt.

5. Banana

Det ville være forkert at antage, at bananer gør du tager på i vægt. Selvfølgelig de indeholder en masse kalorier og sukker, men forskerne siger, at bananer, især grønne, giver dig mulighed for hurtigt at tabe sig. En af de undersøgelser, der foretages af Chicago Research Foundation, bekræfter, at bananer kan styre din appetit, sender et signal om mæthed til hjernen meget hurtigt. Det er bedre at spise en banan end en sandwich, fordi en banan er normalt nok til at have en bid. En banan bringer mæthed, mens følelsen af ​​sult ofte tilbage efter du spiser en sandwich, så i dette tilfælde vil du ikke nødt til at spise noget andet.

6. Blomkål & Green kidneybønner

Prøv at tilberede måltider, at kombinere disse ukomplicerede ingredienser. Retter med blomkål og grønne bønner stimulerer stofskiftet og forbrænde fedt. Du kan tilbringe en dag spise disse to produkter, men først skal du finde 3-4 opskrifter på internettet for din ernæring til at virke mere varieret og for dig ikke at have nogen snacks.

7. Persimmon

Utrolig lækker frugt! Den indeholder kun 70 kalorier. Kakifrugter kan være en stor dessert, der ikke er farlig for figuren, selvom du spiser kg dem. Persimmons kan også tilføjes til salater.

8. Gule Veggies

Alle har hørt, at grønne grøntsager er de mest nyttige dem. Bortset fra dette, viser det sig, at der er mindst to gule produkter, som du bør være opmærksom på. Den første er en gul tomat. Gule tomater indeholder kun 15 kalorier. Den anden er gul bønner. Det hjælper til at forbrænde fedt, giver den nødvendige fiber, og ikke indeholder så mange kalorier som hvide bønner.

9. Champignons

Svampe kan gøre en lav-kalorie skålen af ​​en almindelig. Tilføj dem til salater og side retter. Svampe indeholder kun 26 kalorier (per portion), de er rige på sunde mineraler og kulhydrater. Men vigtigst af alt, kan de hjælpe dig med at tabe.

10. Giv dig selv 2 Uger

Vores nyrer har brug for tid til at tilpasse sig enhver ændring i spiseadfærd. Derfor spiser vegetabilske retter bliver ikke behageligt med det samme - især hvis du er vant til at spise pasta og kødboller. Så snart dine nyrer vænne sig til vitamin-rige fødevarer, vil du straks bemærke, at du kan spise mere sund mad hver dag. Nyrer har brug for et minimum 2 uger for tilpasning.

11. Sunde Saucer

Hvis du bruger sunde saucer, kan du virkelig føle sig godt tilpas over den store mængde af fedt spist. Læs første trick om citronsaft igen. Kombiner krydderurter med citronsaft og tilsæt en fedtfattig yoghurt for at få en god sauce til fedt kød. I stedet for mayonnaise, bruge olivenolie med sennep.

12. Skyl dåse Veggies

Dåse bønner, majs og grønne ærter er lækre til salater og side retter. Men de indeholder en masse af salt og sukker. Vask dem i et dørslag før tilberedning. Denne metode vil hjælpe dig med at reducere omkring en tredjedel af salt, sukker og smagsstoffer. Desuden er det en god hjælp til at tabe vægt.