12 Myter om kvinder Busted

Den Psychological Science har offentliggjort et dokument skrevet af britiske psykologer som har overskriften "Tolv Myter om det svage køn". Det er dedikeret til misforståelser om kvinder. I dette materiale, eksperterne tilbagevise de mest almindelige moderne klichéer om damer.

12 Myter om kvinder Busted

Forskerne har samlet tolv myter om kvinder. Her er de:

  • Siden tidernes morgen mænd har været brødmaskiner i familien. Det viser sig, at dette ikke er sandt - i særdeleshed, har arkæologer opdaget, at i gamle dage var det kvinder, der leveres så meget som 80% af næring for stammen, og deres mænd kun lejlighedsvis jaget store dyr.
  • Kvinder har en bedre følelsesmæssig kontakt med deres børn end mænd. Psykologiske undersøgelser har vist, at det ikke er sandt - det viser sig, at fædre tale med deres børn mere end mødre, kysse dem oftere, men kvinder reagerer mere lyst til børnenes latter.
  • Mødre kender deres børn ved lugt. Og igen, det er ikke helt sandt - en særlig eksperiment blev afholdt i hvilken kvinder fik T-shirts, hvor deres børn sov. Forsøget har vist, at mødre er absolut ude af stand til at genkende deres barns lugt. Men mændene ikke undlade at skelne baby lugt fra lugten af et ældre barn.
  • Beskæftigede kvinder tjener mindre end mænd. Ifølge forfatterne af artiklen, er det også en fejltagelse. Sociologiske undersøgelser har vist, at 60% af kvinderne i Europa har højere lønninger end mænd.
  • Kvinder er ikke så aggressiv som mænd. Denne myte tilbagevises af statistikken over forbrydelser: for eksempel er antallet af kvinder, der dræber deres ægtefæller i indenlandske skænderier er betydeligt større end for mænd.
  • Kvinder er mere udsatte end mænd, og deres beføjelser udholdenhed er lavere. Som psykologer påpeger, en række undersøgelser viser, at de beføjelser, udholdenhed af mere retfærdig sex er højere: de overvinde stress med mindre alvorlige konsekvenser, er de mere ihærdige og føler lettere at møde livets prøvelser.

Blandt andre myter, har forskerne påpeget den tro, at kvinder ikke kan stå smerte så godt som mænd, at de er mere tilbøjelige til renlighed, kan ikke lide pornografi, seksuel stimulation langsommere end mænd, har bedre intuition og er mindre i stand til opdagelser og opfindelser end mænd, som The Psychological Science tidsskriftet oplyser.