12 John Rockefellers Money Lagring Tips

John Davidson Rockefeller er den første dollar milliardær i historien, så det giver mening at lytte til hans ord. Nedenfor kan du se nogle værdifulde tips fra den legendariske forretningsmand.

12 John Rockefellers Money Lagring Tips

 1. Mindre arbejde for en anden. Jo mindre du arbejder for dig selv, jo værre du bor. Et sådant arbejde er forbundet med ordet "slaveri"!
 2. Spar penge. Se hvor du kan købe varer billigere eller engros. Planlæg indkøbsliste på forhånd og køber kun hvad der er på listen.
 3. Hvis du har lidt penge, er det nødvendigt at starte en virksomhed. Hvis der ikke er penge overhovedet, er det nødvendigt at starte en virksomhed med det samme! Lige nu!
 4. Vejen til stor rigdom ligger kun gennem passiv indkomst! Det er den indkomst, der kommer til dig, uanset din indsats. Opret en kilde til passiv indkomst og leve for sjov! Passiv indkomst er den indkomst fra investeringer, der skal tilbagebetales; Det bør ikke kræve at investere flere penge igen og igen for at vedligeholde det. For eksempel, hvis bilen kun anvendes til enkel transport, vil det bringe ikke passiv indkomst. Men hvis du køber en bil og bruge den til at tjene penge, så bilen vil generere passiv indkomst.
 5. Tænk over, hvordan at tjene et minimum på $ 50.000 per måned. Du kan tjene mere. Du har ikke tilladelse til at tjene mindre! Dette tal er blevet anbefalet af Rockefeller grund af det faktum, at de rigeste mennesker i vores verden bruger ikke mere over 50.000 dollars om måneden.
 6. Penge kommer til dig via andre mennesker. Tal! Asocial folk sjældent bliver rige.
 7. Dårlig miljø næsten altid trækker dig ud i fattigdom. Selv meget rige mennesker vil altid have deres familie, venner og andre andragere. Hvis du ikke slippe af med dem professionelt, vil de hurtigt berøve dig penge, mål og drømme. Hvis du stadig er en fattig mand, er det sandsynligt, at de mennesker, der omgiver du simpelthen ikke kan lide, ikke respekterer, og nogle hader endda rige mennesker. Du er nødt til altid at behandle Optimister og vindere. Det er rigtigt, de er skrevet med et stort bogstav -
 8. Optimister og vindere!
 9. Fattigdom opstår, hvis du undgår ansvar. Må ikke finde undskyldninger for dig selv - hvorfor kan du ikke starte nå dine mål?
 10. Drømme er det vigtigste i dit liv! Bevis at du er en professionel og slå din drøm til en business program; indse det for at få de bedste resultater! Hvert professionelt udformet program skal indeholde alle beregningen at opnå den mest komplette ønskede resultat. Det er kun på denne måde at drømme!
 11. Hjælp folk uselvisk, fra hjertet! Men kun dem, som du ønsker at hjælpe. Giv 10% af overskuddet til velgørenhed.
 12. Opret forretningssystemer og nyde de penge, du har optjent.