12 Ideer til at skabe en tiltalende Medarbejder Break Room

12 Ideer til at skabe en tiltalende Medarbejder Break Room
Medarbejderen pause rum skal være et sted, hvor medarbejderne kan slappe af og lade op. Det er mere end bare et sted at gemme kaffekanden og hold køleskabet. Når du søger efter måder at bygge iboende belønninger i din arbejdsplads, medarbejderen pause rum er et sted at lede. Tage skridt til at sikre, at dette område er en positiv, imødekommende rum, hvor medarbejderne kan tømme hovedet for en stund interagere positivt med deres medarbejdere.

12 Ting at overveje at medtage i din virksomheds Break Room

Inkorporere elementer har til formål at anspore medarbejder socialisering samt afslapning og næring i din virksomheds pause rum. Et par ting du måske ønsker at overveje for din pause værelse omfatter:

 1. Siddepladser bidrager til at chatte over frokosten, såsom smallish bistro stil tabeller for at have frokost eller tage en kaffepause
 2. Komfortable sæder, såsom et par stue stil stole eller endda en sofa eller sofa
 3. Bulletin boards med interessante citater eller udskrifter af memer, der kan få folk til at tale og at medarbejderne får mulighed for at tilføje til
 4. Firmabetalte kaffe og andre drikke som varm te og kakao
 5. Firmabetalte snacks såsom morgen kager, yoghurt, frisk frugt, granola barer, muffins, cookies mm
 6. En automat, der har et par traditionelle snacks (chips, slik, etc.) samt nogle sundere valg (nødder, protein barer, etc.)
 7. Placeringer til genbrug måltid og snack-relaterede emner som plastflasker, aluminiumsdåser og papir
 8. En skuffe fyldt med menuer fra lokale restauranter, der tilbyder take-out og levering
 9. En kasse eller kurv, hvor medarbejderne kan dele mad kuponer til nærliggende restauranter (dvs. et sted, hvor de kan forlade kuponer, de ikke har brug for og afhente dem, andre har forladt)
 10. En mobil enhed ladestation til saftfremstilling op mobiltelefoner, iPods, osv under pauser
 11. En hylde fyldt med brætspil, at medarbejderne kan nyde at spille i pauserne
 12. Et sted for at sammensætte et puslespil (tænkt som en gruppe aktivitet, der vil tage et stykke tid, mens på pause medarbejdere, der ønsker at deltage kan se til at passe i et par stykker)

Vigtige fordele

Med folk bruger så meget tid på at arbejde i sengebåse og koncentrere sig om teknologi i den moderne arbejdsplads, de ofte har lidt tid til at interagere med kolleger, når de ikke at tage en pause. Mens opholder sig fokuseret på arbejde kan være godt, så er muligheder for at fremme en holdånd og opbygge positive relationer. Ved at oprette din pause værelse i en målrettet måde, kan du oprette et rum, at medarbejderne gerne gå - og det vil have en samlet positiv indvirkning på din organisation som helhed.

Del dine forslag

Vi vil gerne høre fra dig! Hvilke andre elementer tror du bidrage til at skabe en tiltalende medarbejder pause område? Del dine tips og forslag i kommentarfeltet.