12 Happiness Beliefs Busted

Du kan finde en masse enkle måder at lyse op din dag og sikre en god stemning, men hvis du tørster efter lykke, det er en anden proposition. Sammenlignet med glæde og fornøjelse, lykke er flygtig, og overbevisninger går rundt om det viser sig at være myter oftere end ikke. Derfor kan du som godt ved, hvad der vil aldrig hjælpe dig med at opnå lykke, fordi det er noget, men en misforståelse. Her er listen over de mest udbredte myter om lykke.

12 Happiness Beliefs Busted

1. Lykke er genetisk

Mens der er mennesker, der er disponeret for at føle sig lykkelig oftere af deres gener, betyder ikke så meget. Lykke kan læres - og lærte - ligesom alt andet, og du kan gøre en slags en vane med at være glad!

2. Lykke er en succesfuld karriere

Uanset hvor højt du klatre op ad karrierestigen, vil det ikke øge din lykke et enkelt hak. Ikke desto mindre virker det omvendt: Hvis du var i stand til at øge dit niveau af lykke, kan din karriere tager en vellykket tur. Det ofte viser sig, at lykken genererer succes.

3. Lykke er forårsaget af ydre omstændigheder

De fleste af os er døde sikker på, at vores tilstand af lykke er i nøje afhængighed af vores omstændigheder i karrieren, forhold eller social status, og hvis vi anser os selv for at være i en lav score på disse, kan vi ikke være tilfredse. Eksperter siger nej, kun omkring 10% af vores lykke er anlagt den udefra, men de fleste af det er vores opfattelse af, hvad der foregår. Og du kan altid ændre det!

4. Du kan ikke købe din vej til lykke

Det faktisk afhænger af, hvordan du bruger dine penge! Hvis du har tendens til at købe oplevelse og ikke materielle ting - for eksempel gå på en rejse i stedet for at erhverve tøj - du kan finde du har fået nogle lykke undervejs. Også socialt penge udgifter er forbundet med lykkelig, når du punge ud for at købe gaver til dine forældre, donere til en årsag, du støtter eller gøre dine venner glade. Så når du ønsker at spendere, skal du sørge for at investere i det fint!

5. Kun naive mennesker kan være lykkelige

Mens der er mennesker udstyret med irrationel optimisme, er det ikke betragtes som en sand tilstand af lykke. Tværtimod et lykkeligt arbejdende hjerne er højt på intelligens, kreativitet og evne til at løse problemer.

6. Nå dine mål gør dig glad

Vi har alle mål, som vi stræber efter, som at miste ekstra pounds, at købe et hus, eller bygge et tilfredsstillende forhold, og vi mener, at så snart vi når dem, vil vi være glade. Faktisk virker det i kort tid, for når din hjerne indser du har nået dit mål, begynder det at række ud efter en ny. Så bare arbejde i den mest lovende retning uden at påtage nødvendigvis finde lykken der.

7. Lykke og ydeevne er ikke tilsluttet

Mange mennesker tror, ​​din sindstilstand påvirker ikke dine daglige aktiviteter på nogen måde. Forskning viser det stik modsatte: en positiv holdning gør din hjernefunktion bedre og udmærke sig i dit erhverv. Også med en lykkelig sindstilstand du sandsynligvis komme over din manglende eller tab på kortere tid.

8. negativitet fra andre er smitsom

Denne ene er sikkert rigtigt, men det er ikke kun den negativitet du føler fra tabere du kender, der kan påvirke dig: din positivitet kan være så smitsom, og du kan styrke folk, der er ned med din holdning. Styrken ligger hos den person og ikke hans sindsstemning. Så du vil ikke lide, hvis du ikke coldshoulder dine gnaven venner, men prøv at reagere på en optimistisk måde.

9. Stress dræber lykke

Endnu en gang den vigtigste måde er, hvordan du opfatter stress. Hvis du er glad og positiv, kan stress også få en positiv effekt. Forskning viser, at stress kan forbedre kognitive processer, gør hukommelse arbejde bedre og endda øge de sociale relationer. Du kan også gøre det til en vane ved at sætte dit sind til at koncentrere sig om de øjeblikke, hvor stress ikke hindre din kommer ud på toppen. Husk det ofte og holde det i tankerne, næste gang du er stresset, så du kan ansætte stress i din favør.

10. Udøver ikke gøre dig glad for lang

En ordentlig træning efterlader dig bucked op, selv om denne fornemmelse kan bære off senere. Men udøver også giver en mere varig indflydelse. Undersøgelser viser, at en halv times cardio gjort regelmæssigt under et halvt år er så godt som at tage et antidepressivt middel, men tilbagefald sats er meget lavere. Din fysiske aktivitet har en svaje med dit sind, uden tvivl!

11. Du kan ikke føle negativ, hvis du er glad

Lykke betyder ikke, du er til fods om blåøjet. Virkeligheden kan være Grimmer end det, og benægte det ulækker side af livet kan ende i at blive stresset. I stedet for at tilsløre dårlige følelser med din lykkelige tilstand, erkender årsagerne til din utilfredshed og tænke på de måder til at fjerne den uvelkomne indflydelse.

12. Lykke er kun i dit sind

Den hyppige råd i dårlige tider, er at holde hånden og snap ud af det og holde dig glad. Du har måske fundet ud af ved erfaring er det ikke så nemt som det lyder. Den sikreste måde at flytte din tankegang er at ændre den måde, du opfører sig og din hjerne vil kunne reagere.