11 Weirdest Juletræer Ever

Nedenfor kan du se en samling af de mærkeligste juletræer skabt af kendte mærker og designere.

11 Weirdest Juletræer Ever

Ifølge en vittighed, falske julepynt adskiller sig fra de rigtige kun fordi de bringer ingen glæde. Det samme kan siges om falske juletræer. Selvfølgelig kan de ser meget rart, men de vil aldrig matche lugten af ​​fyrretræ nåle.

Men der er ingen bedre reklame eller information medie under jul og nytår sæson. Brugere fra hele verden se billeder af de mest usædvanlige træer.

Et juletræ lavet af plastflasker

I den litauiske by Kaunas, er der et juletræ lavet af 40.000 brugte plastikflasker. Den er sat op på pladsen foran et indkøbscenter. Begrebet en miljømæssig træ er designet af Olanta Smidtienė.

11 Weirdest Juletræer Ever

11 Weirdest Juletræer Ever

Et juletræ lavet af indkøbsvogne

Kunstner Anthony Schmitt dekoreret Edgemar Mall i Santa Monica med et træ lavet af indkøbsvogne. Dens højde er 10 meter. Udformningen af ​​juletræet krævede 86 metalkurve. Dette er ikke den første "indkøbskurv træ" designet af Anthony, kunstneren har gjort originale juletræer siden 2007.

11 Weirdest Juletræer Ever

11 Weirdest Juletræer Ever

Et juletræ lavet af Murano-glas

Glas, skabt på den venetianske ø Murano, anses for at være den smukkeste, høj kvalitet og dyre dem i verden. I år en 8,5 meter høj juletræ lavet af dette glas udkom i Venedig. Den vejer tre tons.

11 Weirdest Juletræer Ever

Et juletræ lavet af Swarovski krystaller

Murano er berømt for verdens bedste glas, mens Swarovski virksomheden er kendt for verdens bedste kunstige krystaller. De blev brugt til at skabe et juletræ i Swarovski Boutique i Singapore.

11 Weirdest Juletræer Ever

Et juletræ lavet af whisky tønder

En lille amerikansk by Lynchburg, Tennessee, er kendt verden over som fødestedet for Jack Daniels whisky. Og, selvfølgelig, det var i denne by, som et juletræ lavet af 140 whisky tønder blev oprettet. Åbningen af ​​en så usædvanlig objekt blev fejret med hjælp fra flere hundrede liter Jack Daniels.

11 Weirdest Juletræer Ever

Et juletræ lavet af flasker

1000 Heineken øl flasker blev brugt til at lave et juletræ i Shanghai. Oprettelsen af ​​et kæmpe juletræ krævede en tusind af grønne Heineken flasker, hvis farve viste sig at være ideel - juletræet tilfældigvis være helt grøn.

11 Weirdest Juletræer Ever

En LEGO juletræ

Denne ekstraordinære træ består af 600.000 LEGO klodser, der anvendes til at skabe 172 separate dele, som er forbundet til hinanden med en stålstang. LEGO juletræ er 11,5 meter høj. Det vejer omkring 3 tons. Det ligger på St Pancras Station i London.

11 Weirdest Juletræer Ever

Et juletræ lavet af cd'er

Audio kassettebånd og cd'er bliver forældet. De er erstattet af digital lyd fra internettet - en billigere og mere bekvem format. Dog kan digital musik ikke bruges til at lave et juletræ, der ville svare til den ene designet af kunstneren Thomas Deininger med hjælp af kassetter og cd'er.

11 Weirdest Juletræer Ever

Et juletræ på vandet

Et juletræ er traditionelt indrettet på Lake Rodrigo de Freitas i Rio de Janeiro. Den 85 meter høje træ betragtes som den største træ i verden ligger på vandet. Dette symbol på jul og nytår er sammenlignelig i højden til 29 etager bygning, og vægten af ​​stålkonstruktionen er 542 tons. Hver aften og den 6. januar, vil træet blive belyst med 3 millioner lys.

11 Weirdest Juletræer Ever

Den dyreste juletræ i verden

Den dyreste juletræ i verden (vi har allerede skrevet om det) var indrettet i Emirates Palace Hotel i Abu Dhabi. Omkostningerne var 11 millioner dollars. Faktum er, at det blev dekoreret med smykker fra verdens mest berømte producenter i stedet med de sædvanlige juledekorationer.

11 Weirdest Juletræer Ever

PAC MAN juletræ

På trods af sin høje alder for videospil, er PAC MAN ikke miste popularitet. Det kan dokumenteres med et juletræ kaldet PAC MAN FERIE TREE, dekoreret i downtown Madrid.

11 Weirdest Juletræer Ever