11 Læbestift Fakta

Læbestift er et symbol på kvindelig seksualitet og den bedst sælgende form for kosmetik. Men ved vi alt om det?

11 Læbestift Fakta

 1. Omkring 10 £ (4,5 kg) læbestift er spist af en kvinde i hele hendes liv. Hendes seksuelle partner bliver lidt mindre: en mand forbruger omkring 3,3 £ (1,5 kg) kysse en kvinde.
 2. 1,5-2 år er holdbarheden af ​​læbestift, før du begynder at bruge det. Efter åbning af emballagen, er det ikke mere end 5-6 måneder. Hvis tekstur, lugt og farve ændringer, læbestift er forkælet.
 3. Op til 95% af naturlige komponenter er at være inden for en læbestift, hvis det er certificeret som økologisk kosmetik.
 4. Matt og satin læbestift med SPF 15 + filtrere perfekt beskytter læberne mod skadelige UV-stråler. Men læbe glosser, ak, vil ikke redde dig fra den snigende sollys.
 5. Moisturizing læbestift indeholder 3-5 gange flere naturlige olier og voks. Det bedste er den, der indeholder bivoks, carnaubavoks og steg voks, samt kakaosmør, shea eller mandel smør.
 6. Hvis dine læber er konstant tørre og revnede selv med chapstick, bør du bebrejde et højt indhold af kunstige ingredienser - paraffin eller vaseline.
 7. Brug af forfaldne læbestift kan føre til cheilitis - lip hudskader, med tørre skorper, tværgående revner og en stærk rødme.
 8. Mange mener, at brugen af ​​lyse læbestift nuancer fører til pigment fading. Dette er ikke tilfældet. Simply, med alderen, blodgennemstrømning til huden forringes og læber naturligvis blive blegere.
 9. Cremet læbestift er ikke den mest komfortable at bruge, men fra synspunkt hygiejne er det sikreste. Påfør det med hjælp fra engangs plast spatler. En stram låg ikke tillader bakterier at trænge ind. Og et fast læbestift som løsner er reel grobund for bakterier.
 10. Læbestift med menthol ikke volumize læberne. De ser visuelt fyldigere grund af perle og lysreflekterende partikler.
 11. Kvinder, der regelmæssigt anvender læbestift er mindre tilbøjelige til at lide af rygproblemer, de har god kropsholdning og føle sig mere trygge, end deres venner forsømmer makeup.