11 C-vitamin rige fødevarer

C-vitamin er et vigtigt ernæringsmæssigt element, som hjælper kroppen bekæmpe off sygdomme og vira, hjælpemidler til at forebygge inflammation, og hjælper kroppen til at behandle andre næringsstoffer. Det er afgørende at få en regelmæssig indtagelse af C-vitamin for at forebygge nogle ret intense symptomer på en C-vitaminmangel.

Top Fødevarer til C-vitamin

Mange friske frugter og grøntsager indeholder relativt store mængder af C-vitamin Her er nogle af de øverste fødevarer til at få dette meget vigtige næringsstoffer i din kost.

 1. Papaya - Disse ø frugter indeholder en høj dosis af C-vitamin, og selvom de måske ikke er bredt tilgængelige i mange dele af verden, de giver en nem kilde til dette vitamin.
 2. Bell Peppers - Disse friske grøntsager har også en betydelig mængde af vitamin C. For det bedste absorption af dette næringsstof, eksperter anbefaler at vælge økologisk rød peberfrugt og tilføje dem til en skål i deres rå form.
 3. Jordbær - Disse saftig røde bær er en populær kilde til C-vitamin, der almindeligvis anvendes i salater, desserter, og et udvalg af retter. Som årstidens frugter, anvendes de bedst frisk, for at få den fulde smag og ernæringsmæssige effekt af den naturlige bær.
 4. Broccoli - Denne grønne grøntsager indeholder også sin andel af vitamin C. Når den er overcooked, mister nogle af sine næringsstoffer.
 5. Hyben Uddrag - Disse kosttilskud indeholder en høj dosis af C-vitamin i volumen. De er mindre almindelige i måltider, men for dem, der ønsker en koncentreret C-vitamin boost, hyben ekstrakter vil tjene det formål at hæve blodets indhold af dette næringsstof.
 6. Rosenkål - Disse hårdføre "mini-kål" omfatter også deres rimelige andel af C-vitamin og andre vigtige næringsstoffer.
 7. Appelsiner - Disse fælles morgenmad frugter har også en stor mængde af vitamin C. Citrusfrugter er fælles kilde til denne og andre vitaminer. Selv om det kan være praktisk at erstatte appelsinjuice fra koncentrat, for den bedste absorption af C-vitamin, appelsiner og andre citrusfrugter bør spises hele.
 8. Kale - Denne form for grøntsag packs også en dorn, når det kommer til vitamin C og andre essentielle vitaminer og mineraler.
 9. Tomat - Tomat er en almindelig måde at mange mennesker får en vis mængde af vitamin C. Derimod betyder tomat ikke en koncentreret mængde af dette vitamin, men det kan føjes til sandwich og andre tilberedte til en hyppig, lav- dosisniveau.
 10. Ferskner - Disse delikate frugter indeholder også en betydelig mængde af vitamin C. Frisk frugt generelt er en god kilde til dette vitamin.
 11. Kartofler - Kartofler er let at opbevare, let at tilberede, og relativt billig. På egen hånd, vil kartofler ikke levere den slags vitamin boost, at mange helsekost entusiaster leder efter, men i deres naturlige form, disse enkle fødevarer indeholder nogle vitaminer og mineraler, som kroppen har brug for.

Sund krop Fordele

Ovenstående fødevarer er almindelige måder at enkeltpersoner indføre C-vitamin i deres regelmæssige kost. Tænk over, hvordan du bruger mere frisk frugt og grøntsager i dine måltider at drage fordel af nogle af de specifikke roller, som C-vitamin spiller i udviklingen af ​​en sund krop og fremme et langt og sundt liv.