11 Årsager til Vægtøgning med kvinder

De fleste voksne kvinder på et eller andet tidspunkt har kæmpet med deres vægt, og nyere forskning tyder på, at vægtøgning hos kvinder adskiller sig fra mændenes. Der er mange grunde til, at kvinder sat på pounds og nogle af de faktorer, der fører til vægtøgning hos kvinder er overraskende. Her er en liste over 11 årsager til vægtøgning, der specifikt påvirker den kvindelige befolkning.

11 Årsager til Vægtøgning med kvinder

1. Graviditet

Kvinder skal tage på i vægt under graviditeten. Men mange kvinder indtager for mange kalorier, når de forventer. Styret af ideen om "spise for to," mange kvinder spise for meget og få mere vægt end anbefalet af det medicinske samfund. En sund kvinde med en gennemsnitlig kropsvægt skal spise en ekstra 300 kalorier.

2. Overgangsalderen

I overgangsalderen kan de hormonelle forandringer forårsage en stigning i appetit og føre til vægtøgning. Din skiftende kropssammensætning kan også gøre det vanskeligere at miste nogen overskydende vægt.

3. Ikke spiser nok

Undersøgelser viser, at mere end 50% af befolkningen i amerikanske kvinder er på slankekur på ethvert givet tidspunkt. Men den søgen tabe ofte kan gøre mere skade end gavn. En grund til, at mange kvinder tager på i vægt, fordi de ikke spiser nok. Når du ikke spiser nok mad, stofskiftet bremser og kroppen begynder at lagre fedt.

4. Spise "Low-Fat" Foods

Kvindelige Dieters kan blive forført af pakker med ordene "lavt fedtindhold" trykt på dem. Men disse fedtfattige fødevarer indeholder ofte så mange kalorier som normale fødevarer.

5. Manglende Fiber

Populariteten af ​​low-carb diæter som Atkins har forårsaget fiber mangler blandt Dieters. Fiber er afgørende for at miste og opretholde en sund vægt. Ikke alene fiber fremmer tarm sundhed, det giver dig også en følelse af mæthed, som hjælper dig til at spise mindre.

6. for meget stress

Kravene til at have en karriere og styre en familie kan forårsage mange kvinder til at pakke på pounds. Stress forårsager kroppen gå i krise tilstand. Som et resultat, kroppen begynder at bremse og lagre fedt.

7. Mangel på søvn

Når du er søvn berøvet, kan din krop ikke arbejde på sit bedste evne. Kroppens reagerer på en mangel på søvn ved at lagre fedt.

8. Depression

Mange kvinder engagere sig i det, der kaldes "følelsesmæssig spise." Dette er et svar på depression og et forsøg på at udfylde et tomrum i dit liv gennem mad. Komfort fødevarer såsom chokolade og andre søde sager kan dulme sjæl, men de udvide talje.

9. Manglende fedtsyrer

Ikke alle fedtstoffer er dårligt for dig. Fedtsyrer som dem, der er indeholdt i hørfrøolie hjælpe dig med at vedligeholde dit stofskifte og bremse usunde mad cravings.

10. Sygdomme og Sygdom

Der er en række sygdomme og lidelser, der kan forårsage vægtøgning. Ovariecyster kan forårsage en kvinde til at opnå op til 30 pounds i løbet af en kort periode. Problemer med lever, nyrer og hjerte kan være forbundet med vægtstigning. Også kvinder, der gennemgår bryst kræft behandlinger oplever ofte et udsving i vægt.

11. Prævention

Når du begynder at tage en ny p-piller, kan du opleve en stigning i din vægt. Vægtøgning er en almindelig bivirkning for de fleste præventionsmidler.

Hvis du pludselig tager på i vægt for, hvad der synes at være nogen grund, overveje de ovennævnte 11 faktorer.