10 tips til sunde kostvaner!

10 tips til sunde kostvaner!

Nu er et godt tidspunkt at fokusere din opmærksomhed på vigtigheden af ​​at gøre intelligente fødevarer valg af praktiserende sunde spisevaner. Ikke blot vil du nå dine vægt mål, vil du også have en sundere fordøjelsessystem, øget energi niveauer, bedre humør, klarere og yngre udseende hud, øget stofskifte, øget evne til at bekæmpe forkølelser og influenza, nedsat risiko for mange sundhedsrelaterede sygdom og føler fantastisk!

Her er 10 tips til at guide dig i at spise sundt! Jo hurtigere du gennemfører disse retningslinjer, jo hurtigere vil du se fantastiske resultater !!! Sende dem på dit køleskab for at minde dig om nogle gode valg for at opnå og opretholde en ideel sund vægt!

1. Spis morgenmad hver dag !!! Dette er hænderne ned den vigtigste tip jeg kan dele med dig! Ved at spise en sund og afbalanceret morgenmad vil du give dig selv det brændstof, du har brug for at starte din dag fra højre med energi, mental fokus og afskaffelse af sult-tilstand. Hvad er sult-tilstand, spørger du? Det sparker i, når du har en lang periode, der går, og du får ikke nogen kaloriefattige energi i form af mad. Din krop er smart og er designet til at overleve (ikke at være smuk ... lol), så det sender et signal til at lagre ekstra fedt, hvis der er en anden lang tid der går, uden at spise, så du har brændstofreserver til energi i form af fedt. Fra det tidspunkt, du går i seng, indtil det tidspunkt, du vågner op er generelt den længst uden fødeindtagelse. Morgenmad betyder blot at bryde fasten!

2. Det er ALIVE !!! Sørg for at fokusere på at spise fødevarer, der er i live. Fødevarer såsom frisk frugt og grøntsager har enzymaktivitet og er ernæringsmæssigt rige som tilføjer liv til din krop! Fødevarer, der er biologisk døde, såsom forarbejdede snacks med højt sukkerindhold, giver ikke andre end ekstra kalorier ernæringsmæssige fordele og faktisk stjæle værdifuld krom og B-kompleks vitaminer til at metabolisere dem. Jeg råder dig til at shoppe på lokale fødevaremarkeder, der køber lokalt dyrkede produkter, der indeholder flere næringsstoffer og færre pesticider end producere, som købes fra udlandet. Plus, det bidrager til et grønnere miljø ved at spare på transportbrændstof og støtter dig fællesskab!

3. Forbruge fiberrige fødevarer dagligt: ​​For at opretholde fordøjelsessystemet wellness, er det vigtigt at spise fødevarer, der har en kilde til fiber. Dette omfatter hele korn (havre, spelt, byg, rug, boghvede, hirse, hel hvede, brune ris), bælgfrugter (bønner, linser, flækærter) frugt og grøntsager. Fibre rige fuldkorn arbejde for at øge dit stofskifte, fordi de tager længere tid at fordøje og absorbere, plus de bidrager til en følelse af mæthed. Personligt er jeg kaster et par teskefulde psylliumfrøskaller i min protein shakes for tilsat fiber og fordøjelse.

4. Kost starter med DIE! Generelt slankekur er berøvelse. Mange mennesker se kost, da der sidste chance for at tabe sig eller et hurtigt fix og øjeblikkelig løsning. Det er den fælde, som sooooooo mange fad kost programmer bytte om følelsesmæssige potentielle vægttab klienter med. Være klar! Må din forskning om langtidseffekter. De ødelægger dit stofskifte! I stedet fokusere på en sund personlig kostplan som guider dig i at miste mere end 2-3 lbs ugen. Dette vil øge dit stofskifte og holde vægten off giver dig holde sig til planen og lære at spise ordentligt. Til sidst i bliver anden natur og sædvanlige. Langsom og støt vinder løbet !!!

5. Gør H2O din bedste ven: Vand er den vigtigste ingrediens i en sund kost og en alvorlig vægttab plan! Det er meget vigtigt for et godt helbred og velvære, fordi det gør op omkring 80% af dit blod og hjerne. Ved at forbruge mindst 2 liter om dagen, vil du bo hydreret, tænke bedre, fremskynde processen med at tabe, afgifte, rydde op i din hud, se yngre og bremse mad cravings, der fører til overspisning. Jeg foreslår for dig at tage en tår eller 2 vand hver 20-30 minutter, i stedet for at chugging en stor mængde, og dette vil forhindre dig i konstant besøger dåsen!

6. Vær ikke bange for fedt: Det er meget vigtigt at spise en tilstrækkelig forsyning af sunde kosten gode fedtstoffer! Gennem alle cellemembraner i hele din krop, fedt er en af ​​de vigtigste komponenter. Hvis du spiser en tilstrækkelig mængde af sunde naturlige fedtstoffer, vil dine cellulære processer fungere normalt. Hvis du ikke gør det, vil din cellulær proces blive alvorligt svækket, og din krop bliver nødt til at arbejde hårdere for at fungere korrekt eller danne degenerative sygdomme. Dette er også især, hvis du spiser store mængder af stærkt forarbejdede, menneskeskabte, kemisk ændrede fedtstoffer, som findes i de fleste forarbejdede fødevarer. BONUS: Sunde fedt i kosten er fremragende for optimal hormonal produktion, muskeltræning og fedtforbrænding processer !!!

7. Er vitaminer og kosttilskud er nødvendige? For at være ærlig med dig, de fleste af disse produkter er et komplet spild af penge, ikke bidrager til optimal sundhed og bare bidrage til dyre urin. At have en sund og afbalanceret kostplan, der består af en lang række af uforarbejdede fødevarer (frugt, grøntsager, kød, mejeriprodukter, korn, nødder, frø) vil give dig alle de vitaminer, mineraler og antioxidanter, vi har brug for perfekt helbred. Selvfølgelig, hvis du ikke har disciplin til at spise godt, så måske de er bedre end ingenting.

8. Spis efter du træner: Den anden vigtigste måltid på dagen er lige efter nogen modstand eller kardiovaskulære aktivitet eller øvelser! Dette er, når din krop er i en kataboliske tilstand, hvor din muskel glykogen er opbrugt, og forhøjede cortisol niveauer er begyndt at nedbryde muskelvæv. Løsningen er at vælge et måltid med hurtigt fordøjelige kulhydrater til at genopbygge muskel glykogen og hurtigt fordøjelig protein til at give aminosyrer for muskel reparation.

9. Spis 3 måltider og 2-3 snacks: Ved afstand dine måltider med ca. 3-4 timers mellemrum vil du give din krop med de næringsstoffer og kaloriefattige energi, den behøver for at trives hver dag! Dette vil også bidrage til faldet i sult mode signalet til at lagre fedt, som blev førnævnte tidligere. Et forslag er at have måltider afbalanceret med 40% kulhydrater, 30% protein og 30% gode fedtstoffer for at opretholde en sund kropsvægt.

10. Fast-Food til eftertanke: Mange kunder spørger mig, hvad de skal gøre, når de går ud for hurtigt eller convenience food. Det er klart, vil jeg foreslå ikke at gøre det på alle, fokusere på at gøre din egen sunde måltider og bringe dem med dig, hvis du kan, men jeg må indrømme, jeg nyder lejlighedsvis burger også. I tilfælde af at du er tvunget ind i en af ​​disse fast-food virksomheder, vil jeg kraftigt foreslå at holde sig væk fra sodavand, pommes frites, hash browns, paneret fisk eller kylling sandwich, nuggets eller noget helt gennemblødt i den livsfarlige transfedtsyrer fra industrielle hydrogeneret vegetabilsk olie !

Jeg udfordrer jer alle til at give tilsagn om at nå en sund vægt og holde sig til det! Personligt fik jeg ikke utrolige resultater indtil jeg fokuserede på min kostplan. Det er, når jeg endelig begyndte at se nogle alvorlige definition og en morder seks pack! Du kan gøre det også! Med drive, lidenskab, vedholdenhed og tro på sig selv, kan du blive en succes på noget i livet!

Med venlig i Opportunity, Overflod og Joy !!!

James Erdt
Joyzone Inc.
Grundlægger / formanden
www.joyzone.com