10 tips til en Firm Sexy Butt!

10 tips til en Firm Sexy Butt!

Det gluteus maximus eller "glutes" som de undertiden kendt som faktisk de største og stærkeste muskler i hele din krop! Dejlige velformede boller er en usædvanlig attraktiv funktion for både kvinder og mænd. Der er mange forskellige slang udtryk også anvendes til at beskrive denne muskel gruppe, såsom: balder, bum, backside, krigsbytte, bunden eller røv.

Du skal have en ordentlig uddannelse regime og en disciplineret ernæringsmæssige plan på plads for at opnå store glutes. Det vil tage nogen tid at opnå en nice fast røv; men det er muligt med fokus og vedholdenhed.

Her er 10 tips til at guide dig i at udvikle dette firma sexet røv!

1. deltage i sport, der holder dig på tæerne: Enhver form for motion eller aktivitet, der holder os på vores fødder og flytte eller som på anden måde fungerer generelt benene hjælper os tone vores glutes. Dette gælder især for eventuelle konkurrenceidræt, fordi det forårsager de tilknyttede muskler intenst arbejder på at trække sig hyppigt, herunder gluteus maximus. Sport, der er fantastisk til glute udvikling er løb, gang, cykling, tennis, Timer, og svømning samt enhver holdsport spillet på is eller en mark.

2. Brug vægte i stedet for bare kropsvægt: For at være langt mere effektiv i at øge din muskelmasse og styrke i dine glutes, er det en god idé at tilføje vægt, når du laver din røv øvelser. Dette vil gøre dem arbejde hårdere og brænde mange flere kalorier, plus spare tid på vej til at få de resultater, du søger. Brug håndvægte eller vægtstænger til øvelser såsom squats, lunges, step-ups eller væg sidder.

3. Gør virkelig langsomme øvelser: Ved at fjerne momentum og hurtig bevægelse øvelser, der snyder dig ud af store resultater, vil øge din effektivitet. Ved at udnytte korrekt form og timing, vil dine muskler maksimere øvelse potentiale og give dem tid til fuldt ud at trække sig sammen. Tag for eksempel laver en squat. Jeg vil foreslå at gøre en optælling af 4 på vej ned, pause for et splitsekund, og en optælling af 2-3 på vej op igen.

4. Gør isometrisk glute træning: Isometrics er en form for udøvelse involverer statiske sammentrækning af en muskel uden nogen bevægelse i en bestemt vinkel på et fælles. Det er fremragende til at opbygge styrke og langt mere effektiv til at øge effekt end dynamiske øvelser. Dybest set du ville holde en bestemt position i en periode, indtil muskeltræthed eller et sæt tid. Personligt er jeg elsker Wall Ball Sit. Tag en schweizisk bolden og placere den op ad en væg og derefter med benene i en 90 graders vinkel lean mod bolden med ryggen og hold så længe du kan, indtil dine ben give ud. For at gøre det mere udfordrende, tid selv, tilføje nogle håndvægte og derefter løbende forsøge at bryde din egen rekord !!!

5. bagdelen Nedbøjning: Det kan være næsten hvor som helst og når som helst. Selvfølgelig du måske ikke ønsker at deltage i det offentlige; men jeg vil overlade det op til dig. Du skal blot stramme musklerne i dig gluteus maximus og hold sammentrækning. Du kan gøre korte gentagelser af 1-2 sekunder eller længere dem på 5-6 sekunder og slip derefter og gentag. Dette er en stor øvelse, når du sidder ved dit skrivebord, ser tv eller arbejder på din computer.

6. Cardio, cardio og mere cardio: Ved at fokusere din energi på en betydelig mængde kredsløbstræning vil eksponentielt at forme stramme faste glutes! Spice den op og kontinuerligt gøre en række forskellige maskiner. Koncentrer dig om dem, der direkte arbejder bunden såsom cross-trainer (i begge retninger), stepper, trappe klatrer og roer. Personligt kan jeg godt lide at gøre ved en halv time første ting, når jeg står op og derefter en anden halv time efter min en time styrketræning træne i den sene eftermiddag fem dage om ugen.

7. Øvelser, der er målrettet glutes: Det er vigtigt at medtage en form for modstand motion, når de udvikler pæne velformede og stærke boller! For gluteus maximus vil jeg foreslå: Barbell og dumbbell squats, døde elevatorer, lunges, benpres, enkelt ben sparke rygge og Butt blaster maskine. For gluteus medius kan du medtage siddende eller kabel adduktion og bortførelse. Et par andre store øvelser er broen, der ligger lige ben side rejser og knælende æsel spark, der kan også gøres med ankel vægte for ekstra modstand.

8. Når målretning glutes sikre, at du kan se dem: Ved at have din røv i almindelig opfattelse er en fantastisk måde at motivere dig til at arbejde på det! Mange mennesker, der ikke begunstiger deres bagende tendens til at skjule det under lange t-shirts eller binde en langærmet skjorte omkring det. Alle i gymnastiksalen er der af samme grund, og tro mig ved at skjule det gør det ikke magisk forsvinde eller gå væk. Mind dig selv i spejlet ved at holde det synligt og bliv inspireret til at gøre noget ved det !!!

9. snige i nogle mini øvelser i løbet af dagen: En god måde at få nogle bonus miles på dine boller er at gøre øvelser, mens du går igennem din dag. I dit kontor kan du holde et sæt af ankel vægte eller lys håndvægte til periodisk tage en pause. På ture med din hund kan du fokusere på lunge eller laver en 90 graders væg sidde mod et træ. Stående i linje i banken eller købmand, du kan gøre kalv rejser eller bagdelen bøjning. Vær kreativ! Det hele kommer op til en bedre bum!

10. Slap af med en bagdelen massage: Jeg er helt vild med mine boller deltage i en terapeutisk massage af en uddannet professionel omtrent en gang om måneden. Ved at modtage dybe muskler massage på dine glutes, vil du forbedre hele muskel gruppe facon, spænding og generelle sundhed. Dette er en fremragende måde at forhindre muskelatrofi og genoprette muskel gruppe. Plus, det føles virkelig, virkelig godt!

Så her er en opfordring til handling, stå op og ud af din bageste ende og opnå og fastholde, at fast sexet røv !!!

James Erdt
Joyzone Inc.
Grundlægger / formanden
joyzone.com