10 tips til at se dit bedste i et Crunch!

10 tips til at se dit bedste i et Crunch!

Vi har alle begivenheder, som vi har brug for at se godt ud for lejlighedsvis, herunder datoer, ferier, fotooptagelser, familiemiddage, bryllupper, pool parter, stranden, high school genforeninger og / eller fysik konkurrencer. Listen fortsætter. Nogle gange har vi ikke meget tid til at forberede os på disse vigtige aftaler!

Disse 10 tips vil støtte dig i at få klar og ser det bedste du kan med den korte tid til rådighed for dig. Måske har du kun en måned eller endnu mindre som 2 uger! Følg disse retningslinjer, og de vil gøre en stor forskel i, hvordan du ser og føler for, at særlige begivenhed.

1. Vær særlig opmærksom på din ernæring: Sørg for at du gør rent og sunde fødevarer valg. Spis 3 små måltider og 2-3 små snacks om dagen omkring hver 3-4 timer. Prøv at have hvert måltid og mellemmåltid afbalanceres med de 30 - 50 til 20-forhold (dvs. 30% kulhydrater, 50% protein og 20% ​​gode fedtstoffer). Dette vil støtte dig i at afbalancere din insulin og glucagon hormoner for at opnå en ideel kropsvægt. NO sabotere dig selv med crash kost! Efter begivenheden gå tilbage til at opretholde med 40 - 30 til 30 ratio (40% kulhydrater, 30% protein og 30% gode fedtstoffer).

2. Indtil den cardio: Jeg vil foreslå, hvis du har den luksus at gøre din cardio om morgenen før morgenmaden, gå til den. Bare have en scoop af lav Carb protein pulver i omkring 8-12 ounces vand først. Så gør 45-60 minutter af hjerte-kar-øvelse. Så hvis du er i stand til at have en anden session af cardio efter din træning om eftermiddagen eller aftenen, ville det virkelig hjælpe !!! Igen 45-60 minutter. Bemærk: Gå i et langsommere tempo i stedet for fuld tilt, så du ikke forbrænde værdifuld fedtforbrænding lean muskel. Du kan også tage en servering af BCAA s (Branch Chain Amino Acids) før dit hjerte til at forhindre muskelnedbrydning. Dette kan købes på ethvert sundhed eller supplement butik.

3. Har sort i din træning rutine: Din krop absolut elsker at lære nye måder at bevægelse, mere vægt, forskellige modstand øvelser, forskellige cardio øvelser mv For at opbygge lean muskel, du har brug for gradvist at overbelaste så du chokere og vokse dine muskler at hæve dit stofskifte og blive en fedtforbrænding maskine. Nogle dage gør overkrop, underkrop, en kropsdel, modsatte kropsdele, gratis kropsdele, isometrics, plyometrics etc.

4. ZZZZZZZZZZZZZZZZZZ: Dine muskler kun vokse, når de hviler og / eller sove! Sørg altid for at tage mindst en fridag for hver 4-5 du træner og få 8 timers søvn hver nat! I et stykket Jeg træner 3 dage på / en fridag og gentag indtil min begivenhed finder sted. På mine off dage jeg stadig gøre ved en halv time af en form for cardio, men det er det. Ingen vægte. Så efter hændelsen, jeg går tilbage til træning mandag til fredag ​​med weekenden ud til chill og komme sig.

5. Gør vand din bedste ven: Bare fordi du forsøger at tabe sig, betyder ikke, at du skal begrænse dit H20. Du skal drikke mindst 2-4 liter vand om dagen. Jeg drikker 4-6 liter, når jeg forbereder en begivenhed. Må ikke risikere at blive dehydreret og forsøge at reducere forbruget af kost sodavand og andre væsker, der kan forårsage bivirkninger og mere væskeophobning. Den eneste gang, du ville bremse på vandforbruget vil være natten før og dagen for begivenheden. Bare tage meget små slurke hver 20-30 minutter og derefter rehydrere dig selv, når begivenheden er overstået.

6. Tag fiber piller om aftenen: Saml en flaske fiber piller og tage den anbefalede dosis for at hjælpe med at regulere dig i formiddag.

7. Ingen salt, sukker, brød, produkter og / eller alkohol mejeri: Hvis du virkelig mener det alvorligt om at se dit bedste i et stykket, udfordrer jeg dig til at fjerne disse elementer fra menuen for varigheden af ​​præparatet periode. Ja, kære, dette inkluderer chokolade samt og øl til fellas!

8. Har en plan: Den vigtigste ting, du kan gøre for at spare tid, være effektiv, er at skabe en skitse til din forberedelse periode. Dette er meget vigtigt! Tag et øjeblik til at skrive ned din kostplan og planlægge din træning ind i dig daglige planner. Gør træning og spise aftaler med dig selv og ikke nogensinde stå dig op! Hvis du glemmer en aftale uanset årsagen, bare komme tilbage på sporet så hurtigt som du kan og fortsætte efter planen!

9. Ophold fokuserede under pres: Nogle af os arbejder godt under pres, nogle af os trives på det, og nogle af os hader absolut det. Jeg har en tendens til at trives på det og det energizes mig fuldstændigt! Uanset hvad, en deadline er en deadline, og det skal være opfyldt. Det betyder at flytte ind i overdrive. Med lidenskab, drive, vedholdenhed og tro på dig selv, kan du opnå noget!

10. GO SHOPPING: Dette er min favorit føler godt tip. Intet slår viser op til den særlige begivenhed i nogle nye tråde! Kjole til at imponere! Forkæl dig selv med tøj, sko, en pung eller taske, nogle smykker, et nyt ur og / eller nogle smarte nuancer! Husk altid at tage sig af nummer et og forkæle dig selv på lejlighed er vigtigt!

Tillykke! Du gjorde det. Hvis dit arrangement omfatter et måltid eller social spise af en slags, kan du nu slappe lidt af og nyde dig selv. Efter alt, dette er hvad du har forberedt dig på. Du vil være så stram og lean som muligt på dit nuværende niveau af kropsfedt, så nu er det tid til at forkæle. Se godt! Feel Good! Have det sjovt!

James Erdt
Grundlægger / formanden
joyzone.com