10 tips til at forbrænde ekstra kalorier!

10 tips til at forbrænde ekstra kalorier!

Hvis du er meget bevidst om dit kalorieindtag og udgifter, og har for travlt til at gøre det til gymnastik på grund af presset af arbejde, familie og / eller stress, en god idé er at gøre hver dag aktiviteter i en lidt anden måde. Bare ved at ændre nogle af dine typiske daglige rutiner, kan du brænde ekstra kalorier og have det sjovt gør det! De følgende tips er fremragende til folk på farten og er en fantastisk måde at være kreativ i brændende fedt celler, mens du går om din dag!

1. Indstil dit vækkeur 10 minutter tidligere: Efter at vågne op om morgenen gøre 10 minutters motion for at få dit blod flyder, muskler varmet op og sind for dagen. Gør 3 forskellige øvelser hver morgen fortløbende for de 10 minutter uden hvile og derefter har din morgenmad. Du vil starte dig fridag lysvågen og med bedre fokus, samt brænde venstre over kalorier fra aftenen før tankning.

2. Tag trappen: Hvis du har den luksus at være tæt på en trappe på vej til noget, så brug dem. Hvis du har trapper i din lejlighed bygning, på din arbejdsplads eller i dit hjem, kan du virkelig få kreative med at udøve dem. Et par ting at prøve tager 2-3 trapper ad gangen, hoppe med fødder sammen skridt for skridt, side stepping eller hvis du er virkelig ambitiøs kan du gå ned på alle fire med hænderne førende!

3. Tag den længste rute: En af de bedste måder at komme i nogle ekstra aktivitet er ved at tage den længste rute, du kan for at din næste daglige udnævnelse forudsat at den ikke forstyrrer være på tiden. Tag den naturskønne rute og prøve en anden hver gang. Parkere din bil i slutningen af ​​parkeringspladsen at tvinge dig til at gå til og fra den.

4. Sleep nøgen om natten: Når din krop er kold det brænder kalorier forsøger at varme op. Du kan også slå luftkonditionering på, hvis du er virkelig seriøs omkring fedtforbrænding så din krop har at arbejde ekstra hårdt for at holde varmen. Selvfølgelig for nogle dette kan være en smule ubehageligt, men det virker, fordi du brænder kalorier med den nødvendige energi din krop bruger til at nå frem til en mere behagelig temperatur.

5. Gør din cardio i shorts og en tank top: Ligesom sovende nøgen, når du har færre tøj på, mens du gør hjerte-kar-aktivitet, din krop har at arbejde ekstra hårdt for at varme op, derfor udnytte mere energi og brænde flere kalorier.

6. Øvelse under tv-reklamer: Dette er et perfekt tidspunkt at komme op ud af sofaen og komme i gang. For varigheden af ​​de reklamer, gøre nogle lys cardio såsom sprællemænd, split hopper, tuck hopper, der kører på stedet eller springe. Ellers kan du også gøre nogle grundlæggende modstand øvelser som push ups, crunches eller dips. Over en time show, kan du få på cirka 15 - 20 minutter af kalorieindhold brænding aktivitet !!!

7. Invester i en skridttæller: De er gode til at beregne, hvor mange skridt du tog i en dag eller i løbet af en kardiovaskulær gå eller løbe aktivitet. Første off finde ud af den gennemsnitlige skridt du tager i en dag eller aktivitet, så du kan fokusere på at hæve overliggeren. Lav et spil af det og forsøge at bryde din rekord hver dag.

8. Udfør isometriske øvelser: Når du har et par ekstra øjeblikke eller kræve lidt arbejde pause, bruge øvelser, der kræver besiddelse af en bestemt position. En stor en er væg sidder, hvor du har ryggen mod muren og dine ben i en 90 graders vinkel, mens du holder der udgør for så længe du kan, eller indtil dine ben give ud. Fantastisk til røv og quads! En anden effektiv isometrisk øvelse gør en planke, hvor du er i en push op som position, men på albuerne. Fantastisk til abs og core! Prøv 1 minut for at starte og derefter arbejde dig op til 5 minutter!

9. Udfør interval walking: Hvis det normalt tager dig 15 minutter at komme til en bestemt destination, skal du prøve at gøre det på 10 minutter! Du kan også gøre 5 minutter af langsom gang efterfulgt af 1 minut af hastighed walking og gentag indtil du kommer til hvor du skal hen. Dette øger din puls, som fører til at brænde flere kalorier!

10. tygge tyggegummi: Jeg ved, du synes, det lyder skørt, men du brænder 1 kalorie hver gang du bide ned på et stykke tyggegummi! Det er ikke meget, men det hele bidrager.

Så som du kan se, er der alle mulige kreative og unikke måder, du kan indarbejde i din daglige rutine, der vil hjælpe med at holde dig i form! Hav det sjovt med det, og det vil være sjovt!

James Erdt
Grundlægger / formanden
joyzone.com