10 tips til at forbedre dit Cardio Workout

Realiseringen cardio træning en del af din træning regime er en surefire måde at forbedre fitness og sundhed. Men du behøver ikke at bruge timer på løbebåndet eller trail at opnå resultater. I stedet bruge disse tips til effektiv cardio træning, der brænder kalorier og fedt.

1. Øge Incline

I stedet for at køre på en flad vej eller løbebånd, chef for bakkerne eller bump op hældning. Løb op ad bakke sender pulsen i vejret og øge kalorieindhold brænde. Nogle ekstra fordele omfatter forbedret benstyrke, kører formular og foråret hastighed.

2. Håndfri

Når du bruger et stykke cardio udstyr ikke holde på gelænderet. Bare lad gå og pumpe armene frem og tilbage, ikke på tværs af kroppen (som vil reducere effektiviteten af ​​en træning).

10 tips til at forbedre dit Cardio Workout

3. The Great Outdoors

Hvis det er muligt, tage til udendørs for at tilføje sort og nye udfordringer til en kedelig kører rutine. Mountainbiking og trail kører på ujævne overflader forbedrer atletiske og balance, mens du arbejder mindre, men lige så vigtige, stabilisator muskler.

4. Stop og Go

Brug interval træning for at øge workout intensitet og maksimere resultaterne. Alternative perioder all-out indsats med perioder med lav indsats eller hvile. Prøv sprint 100 meter og derefter gå eller jogging tilbage til startlinjen før gentagelse spurten. Otte til 10 sprints er alt det vil tage at få en god træning.

5. Sving det

Prøv kettlebell træning for en træning, der giver både cardio og styrke fordele. Brug to-hånd kettlebell swing at forbedre lunge effektivitet og maksimal puls i en brøkdel af den tid af traditionelle træningsmetoder.

6. mere arbejde, mindre Rest

Vælg seks til otte kropsvægt øvelser, modstand uddannelse og hjerte-baserede bevægelser til at bruge som en del af en up-tempo kredsløb baseret træning. Udfør den første øvelse, og derefter gå videre til den næste uden at arbejde. Gentag for hver øvelse før hvile i en til to minutter ved udgangen af ​​kredsløbet.

7. Må Pace

Brug en smartphone app (ligesom FitDay), pulsmåler eller GPS til at registrere distance, tempo og kalorier brændt. Sporing alle disse variabler er med til at øge motivationen og fremme fremskridt for at undgå en performance plateau.

8. Skru op

Den musik, der er. Lytte til musik under en træning forbedrer ydeevnen ved at øge motivationen og reducere træthed. Pick noget op-beat og tempofyldt til at holde energiniveauet højt gennem hele træningen.

9. Buddy System

Workout med en træningspartner eller en gruppe af venner til at gøre hele gym oplevelsen sjovere. At være ansvarlige over for en anden person vil også fungere som motivation og forhindre ubesvarede træning.

10. Vær konsekvent

Den bedste måde at få resultater fra en cardio workout er at skabe en rutine og holde sig til det. Uanset om det er første ting om morgenen, til frokost eller efter arbejde, vil kroppen tilpasse sig til uddannelse helst tidspunkt i løbet af dagen. Vær konsekvent og motion på et konsistent grundlag og dine træningsmål er inden for rækkevidde.