10 Tips Sådan at dukke Hard-arbejder på kontoret

Ved du ikke, hvordan du ser ud den mest flittige arbejder på kontoret? Her vil du finde de bedste måder at skabe et billede af en konstant travl mand.
10 Tips Sådan at dukke Hard-arbejder på kontoret

1. Altid har nogle dokumenter med dig

Mennesker med dokumenter i deres hænder til at ligne de mest hårdtarbejdende medarbejdere. Mennesker med intet i deres hænder til at ligne de vil en cafe eller bare hænge rundt med lediggang. Desuden skal du sørge for at tage de dokumenter med dig for natten, og dermed skabe det indtryk, at du arbejder flere timer, end du virkelig.

2. Brug Computer Look meget travlt

Når du sidder ved computeren, klager over fejl eller ubelejligt ydeevne (ny) software - det ligner "arbejde" til enhver tilfældig observatør. På samme tid, du kan gøre noget, selv ikke er relateret til arbejde aktiviteter. Hvis du bliver fanget af chefen - og det vil ske før eller senere - din bedste forsvar er at erklære, at du får at vide, den nye software / manual, og dermed spare de penge, som kunne have været brugt til din træning.

3. Desktop Mess

Desktop ordre undertiden ser ud, som om vi ikke arbejder hårdt nok. Arranger enorme bunker af dokumenter på bordet. Til en observatør, vil din sidste års arbejde ser ligesom dit nuværende arbejde. Størrelsen af ​​disse pæle er det, der virkelig betyder noget. Pile dem udad og opad, og lad dem nå ud i alle retninger. Hvis du kender nogen, der kommer, skjule det dokument, du har brug for i midten af ​​bunken, og gøre en indsats for at lede efter den, når den besøgende kommer.

10 Tips Sådan at dukke Hard-arbejder på kontoret

4. Brug Voice Mail på arbejdspladsen

Aldrig besvare telefonen, hvis du har telefonsvarer. Folk kalder ikke til at give dig noget for ingenting, de kalder at gøre dig virker for dem. Lad alle telefonopkald gå gennem din telefonsvarer. Hvis nogen efterlader en besked til dig, og det lyder som forestående arbejde, reagere på det i løbet af frokostpausen, når du ved, at den anden person ikke er der. Det vil hjælpe dig vises en meget ansvarlig og pligtopfyldende person.

5. Prøv at fremstå nervøs og irriteret

Du bør forsøge at altid se utålmodig og irriteret for chefen at få det indtryk, at du er altid travlt.

6. Lad Office Late

Lad altid kontoret sent, især når chefen er der stadig. Du kan læse blade og bøger, som du aldrig finde tid nok til at læse derhjemme. Sørg for, at din vej til exit vil tage dig forbi boss 'kontor. Send vigtige meddelelser efter arbejdstid (ved 9:35 eller 7:05), og i løbet af helligdage.

7. Creative Sigh

Sigh højlydt når der er mange mennesker rundt for at give indtryk af, at du er under frygtelige pres. Ja, gør det på den måde. Great job!

10 Tips Sådan at dukke Hard-arbejder på kontoret

8. Den Legendary Medarbejder

Det er ikke nok at hobe en bunke dokumenter på bordet. Læg endnu flere bøger på gulvet. De bedste af dem er tykke manualer, leksika, og alvorlige tidsskrifter. Det vil hjælpe dig med at opbygge en legende om dig som en professionel, der har encyklopædiske viden og være opmærksom på alle de nye produkter i dit område.

9. Brug Professional Jargon

Læs nogle store magasiner fra dit område og hente et par smarte ideer. Faldt gratis at bruge dem i en samtale med chefer. Husk, at de ikke nødvendigvis skal forstås. Vigtigst af alt skal de lyder imponerende!

10. Second Blazer

Hvis du arbejder i et stort kontor, altid forlade et ekstra blazer over en stol. Dette giver indtryk af, at du er omkring det sted og er lige væk et øjeblik. Bær den anden blazer, når du går en tur eller løse dine personlige problemer i arbejdstiden.