10 tandblegning Fejl

Mange af os har altid drømt om en perfekt Hollywood smil. I dag kan du købe produkter tandblegning i hvert apotek. Alligevel er det meget vigtigt at undgå nogle almindelige fejl på din vej til at realisere denne drøm.

10 tandblegning Fejl

1. Besøg en læge

Start ikke tandblegning procedure uden at besøge din tandlæge. Han / hun kan fortælle dig, hvis denne procedure er godt for dig, samt forberede dine tænder for det. Tandblegning bør ske efter en professionel rengøring!

2. tandblegning bakker

Tandlægen vil hjælpe i udarbejdelsen af ​​en tandblegning bakke for tænderne, der vil være helt perfekt for dig. Det vil gøre det kridtning substans mere effektiv.

3. En skønhedssalon

En skønhedssalon er godt for en ny frisure eller manicure, men ikke for tandblegning. Som regel behøver sådanne steder ikke engang det specialiserede udstyr til sterilisering af kridtning instrumenter.

4. Whitening tandpasta

Brug det ikke hver dag, da det vil føre til stor skade for tandemaljen og øget tand følsomhed.

5. Ikke alle tænder er den samme

Er du sikker på, at det er sikkert at blege dine tænder? Mange patienter glemmer, at de har kroner, implantater eller finér, og deres udseende kan blive beskadiget af blegemidler.

6. Køb via internettet

Du bør ikke købe tandblegning produkter via internettet. Du vil spare penge, men du vil få et produkt af en meget tvivlsom kvalitet.

7. tandbørstning

Før kridtning procedure, dine tænder har brug for nogle god rengøring med en børste og tandtråd. Af en eller anden grund, at mange af os ikke engang kender det.

8. Følg anvisningerne

Hold kridtning strimler på dine tænder så længe det kræves i undervisningen. Tror ikke, at hvis du holder dem længere, vil effekten være mere indlysende!

9. Spise

Det er en meget dårlig idé at spise i løbet af kridtning procedure. Spyt bare opløser brugte produkt og du vil ikke få det ønskede resultat.

10. Afhængighed af kridtning

Overdrevne afhængighed sådanne procedurer vil gøre dine tænder mindre sunde, og deres farve vil være unaturligt. Dette er ikke den virkning, mennesker drømmer om, når de ty til denne procedure.