10 Sperm Myter og fakta

Der er en masse myter om sperm rejse rundt de dage. Hvilke af dem er sande, og hvilke er ikke? Enhver kvinde, sandsynligvis har bedt sig dette spørgsmål allerede. Ofte nok er der ingen til at bede om et svar på det. Kvinder er som regel ubehageligt at spørge denne type spørgsmål til en gynækolog. Lad os gå igennem nogle af de mest udbredte myter om sperm.

10 Sperm Myter og fakta

Sperm er en unik kosmetisk stof, som har en foryngende virkning på kroppen

Faktisk indeholder sæd indeholder enorme mængder af nyttige komponenter, der skaber komfortable omgivelser for sædcelle. Desværre nogle allergiske reaktioner kan forekomme.

Det er muligt at afgøre, hvor meget tid der er gået siden mand havde sex når farven af ​​sæden udforskes

Delvist ja. Undersøgelse af sæd til sin farve vi praktisk bestemme dens nummer og koncentrationsværdier, som kan påvirke farven på sæd. Jo mere og tættere betyde større mængde potentiale, har opbygget. Men glem ikke, at det kan have været temmelig lang tid siden sidste sex, han havde, men han kunne have onanerede nylig, da mand med en svag seksuel forfatning kan nemt opretholde afholdenhed.

Smagen af ​​sperm afhænger af, hvad manden spiser

Ja, dette er sandt. Sikkert, kan vi ikke afgøre, hvad der præcist han forbruger i sin daglige ration. Ikke desto mindre kan vi mere eller mindre skildrer præferencer i retning af sød eller krydret mad. Men glem ikke, at sæden har en smag selv; denne smag kan delvist blokere enhver anden smag.

Alkoholforbrug påvirker konsistensen af ​​sæd

Ikke direkte. Reproduktive potentiale af en mand, vil falde, men under regelmæssig indtagelse af alkohol.

Ved at afstå fra sex kan man forøge sin sæd evne til at imprægnere

Ja, men man skal ikke overdrive det. En mand skal ikke "gem" hans sperm i over 7-10 dage; sperm ydeevne derefter falder. Sex to gange om ugen (når dagene er tæt på ægløsning) er en perfekt strategi, når et par ønsker at undfange et barn.

Kvaliteten af ​​sæd falder som man bliver ældre

Ja, alle aspekter af kvaliteten gør. Alligevel har evnen til at befrugte et æg forbliver medens sandsynligheden falder.

Iført stramt undertøj er usundt

Trendy stramme undertøj nedsætte blodtilførslen til testiklerne og dermed gøre dem varme; antallet af sædcelle frigivet under ejakulation i selve stram-dameundertøj-elskers er meget lavere. Ja, mænd anbefales at bære løs boksere.

Nogle mere interessante Sperm Fakta

  • Processen med sædcelle produktion kræver miljø med temperaturen 3-5 grader under legemstemperatur.
  • 70-150,000,000 sædcelle produceres dagligt i kroppen af ​​en mand.
  • Under ejakulation sædcelle rejse ved en hastighed på 18 til 45 km / t.