10 Personer, der har haft en bemærkelsesværdig indflydelse på området for sundhed og Fitness

1. Thomas K. Cureton, Sr., Ph.D. "En scholarâ € ™ s lærd." Grundlæggeren af en af verdens € ™ s første fysiske fitness laboratorier. Designet den første vandsport program for KFUM. Mentor til en række af de mest respekterede fagfolk på området. Vidt betragtes (i akademiske kredse) som "Far til fysisk form."

2. Dorothy V. Harris, Ph.D. "Master of sindet." Højt respekteret sports psykolog, som hjalp med at etablere den Womenâ € ™ s Sports Foundation som en af de fremtrædende organisationer i verden, der er nødvendige og interesser fysisk aktive kvinder . Dedikeret sin karriere til at hjælpe folk med bedre at forstå sind-krop-forbindelse i både motion og sportsfolk.

3. Arthur Jones. "Ukonventionel excentrisk." Opfinder af Nautilus træningsmaskiner. Åbenhjertig, skinger fortaler for reexaminating gængse overbevisninger om motion, især styrketræning. Prime promulgator af filosofi for ordinering styrke øvelse almindeligvis omtales som "høj intensitet træning" (dvs. et sæt af 8 til 12 gentagelser til et punkt på nær muskeltræthed).

4. Jack La Lanne. "Evangelist for fitness." Ofte kaldet "Godfather af fitness." Energisk og prangende promotor af fysisk kondition i mere end syv årtier. Åbnede nationens € ™ s første moderne sundhed studie i 1936 i en alder af 21. I begyndelsen af ​​1950'erne, brugte det nye medie af tv til at nå ud til millioner af mennesker i USA til at sprede hans evangelium budskab om "stå op, arbejde ud, og føler sig bedre. "

5. Augie Nieto. "Strategisk tænker." Grundlagt Life Fitness (den worldâ € ™ s største kommercielle fitness udstyr udbyder) i 1977, da han var en bachelorstuderende i college. Spillede en stor rolle i udviklingen, forfremmelse samt salg af Lifecycle, den første edb øvelse maskine.

6. Bill Pearl ". Bodybuilding legende." En fem-tiden Mr. Universe og forfatter til bestseller bodybuilding bøger, nøgler til indre univers, bliver stærkere, og komme i form. En højrøstet fortaler for at træne "naturlige måde" (dvs. uden stoffer). En af de mest respekterede personer i området - en ekstraordinær professionel, der har været med til vise andre utallige fordele ved motion af både hans gerninger og hans ord.

7. Michael L. Pollock, Ph.D., FACSM. "Pioneer i fitness område." Forfatter til over 230 artikler og tre lærebøger om motion-relaterede emner. Var en af ​​de første professionelle til at understrege betydningen af ​​standard retningslinjer træning. Introduceret styrketræning som et nødvendigt element i en vellykket fitness regime. Tidligere formand for ACSM.

8. Jackie Sørensen. "Dancing Pigen." En tidligere professionel danser og koreograf, der almindeligvis gives kredit for at opfinde aerob dans i 1968. To år senere introducerede dans træningshold på Towson, Maryland, KFUM, som efterfølgende hjalp føre til aerob dans dille i USA.

9. Kathrine Switzer. "Foran flokken." Den første kvinde til officielt ind og køre Boston Marathon. Har viet sit mangesidede karriere til at skabe muligheder og lige sport status for kvinder. Bidraget til at fastslå en række godt modtaget programmer for kvinder, herunder AVON International Running Circuit; Take hjerte til Fitness, en serie af løb og gang begivenheder; og jo mere maraton, en womens kun marathon begivenhed for kvinder over 40.

10. Harold Zinkin Sr. "Bodybuilding ikon." En tidligere mester bodybuilder, der opfandt Universal Gym Machine i 1960 i baglokalet af en af hans sundhed klubber i Fresno, Californien. Den første af sin art, hans opfindelse tilladt flere øvelser, der skal udføres på et enkelt stykke udstyr.

James A. Peterson, Ph.D., FACSM, er en freelance skribent og konsulent i sport medicin. Fra 1990 til 1995, Dr. Peterson var direktør for sports medicin med StairMaster. Indtil da var han professor i fysisk uddannelse på USA Military Academy.


Copyright 2010 af American College of Sports Medicine.