10 need-to-know Don'ts Om Hydration

1. Vær ikke gennemsnit. Forskning tyder på, at den gennemsnitlige person ikke forbruge nok væske til at være tilstrækkeligt hydreret. Faktisk er endda folk, der motionerer regelmæssigt ofte ikke ordentligt hydreret før de arbejder ud, en situation, der forværrer deres eksponering for de sundhedsmæssige risici forbundet med dehydrering.

2. Du må ikke ignorere de odds. De potentielle konsekvenser for motionister for at blive utilstrækkeligt hydreret køre farveskala fra ikke-alt-det-vigtigt at meget alvorlige. På den relativt mindre vægtige side er en formindsket niveau af ydeevne, en øget grad af muskulær træthed, og en manglende koordinering. På langt mere alvorlig ende af kontinuum er en forhøjet risiko for varme og hedeslag.

3. Du må ikke undlade at være forberedt. Fysisk aktive mennesker kan foretage adskillige skridt til at sikre, at de er korrekt hydreret. For eksempel ACSM anbefaler, at personer drikker mindst 16 ounce af væske ca. 2 timer før de udøver. Under træning, bør i det mindste en halv kop væske indtages hver 15 minutter. Efter fysisk aktivitet, bør den enkelte drikke omkring 16 ounce af væske for hvert pund af vægt, de tabte under træning.

4. Må ikke overse skiltene. En række indikatorer tyder indtræden af ​​dehydrering. Blandt de mere almindelige tegn i denne forbindelse, er muskelkramper, muskeltræthed, nedsat ydeevne, hovedpine, manglende koordinering, manglende evne til at være opmærksomme, og svimmelhed. En langt mere alvorlig hydrering-relaterede tegn er, når en person holder op med at svede - som kan være en indikation af en varme skade.

5. Stol ikke på en følelse af tørst. Selv om det virker helt logisk, at hvis din krop har brug for vand, vil du være tørstig, virkeligheden er noget andet. Ved den tid, du føler dig tørstig, har din krop allerede begyndt at dehydrere.

6. Tror ikke alle af hype. Antallet af mulige løsninger målrettet folk, der ønsker at løse deres væske behov synes næsten endeløs. Uanset om væsken er udvidet med elektrolytter, vitaminer, carbohydrater, natrium, koffein, eller bare smag, er hvert enkelt af disse valg typisk udråbt som den "bedste" måde at behandle hydrering. Medmindre anfald af motion vil overstige en time, vand er den anbefalede væske af de fleste registrerede diætister (en gruppe, der udgør den mest informeret kilde til pålidelige oplysninger om alle ting ernæring).

7. Lad ikke flasken få dig ned. Fra et hydrering synspunkt, er det vigtigt at huske på, at alkoholholdige drikkevarer er vanddrivende. I betragtning af, at indtagelse af sådanne drikkevarer kan medføre, at du mister væske gennem vandladning (i den ene ende, den anden) næsten lige så hurtigt, som du drikker dem, er det en god idé at enten undgå alkoholiske drikke helt, når de forsøger at fugte eller planlægger at matche hvert glas af dem du drikker med nedskydningen af ​​en sammenlignelig mængde vand.

8. Undgå at overfylde tanken. Sandheden være kendt, drikke for meget vand også kan forårsage alvorlige problemer for motionister, som dåse drikke for lidt. Indtagelse af en stor mængde væske kan føre til en tilstand kendt som hyponatriæmi, hvilket resulterer, når niveauet af salt i blodet er urimeligt lavt. Konsekvenserne af at have denne tilstand kan være livstruende i nogle situationer.

9. Du må ikke købe for mindre tøj endnu. Vandtab må ikke forveksles med fedt tab. Alt for mange enkeltpersoner forveksle den relativt betydeligt tab ofweight der ofte forekommer under træning som fedt tab. Desværre, det er tabt fra sveden væske - ikke fedt expendedwhile udøver. Enkeltpersoner vil genopbygge tabet af væske, så snart de drikke væske igen.

10. Glem ikke at huske. Korrekt hydrering er ikke kun et problem for seriøse motionister, det er en bekymring for alle. Som sådan bør alle personer være opmærksomme på deres væskeindtag hele løbet af dagen, der starter med at drikke et glas vand, når de først vågner op og fortsætte med at tage slurke af vand i løbet af dagen. Med andre ord, brug for folk til at huske at gøre ordentlig hydrering en vane, som de praktiserer dagligt.

James A. Peterson, Ph.D., FACSM, er en freelance skribent og konsulent i sport medicin. Fra 1990 til 1995, Dr. Peterson var direktør for sports medicin med StairMaster. Indtil da var han professor i fysisk uddannelse på USA Military Academy.


Copyright 2010 af American College of Sports Medicine.