10 Must Have Rengøring Produkter

10 Must Have Rengøring Produkter


De 10 skal have rengøringsmidler dækker et væld af rengøringsmidler fra Windows til bordplader til trægulve, flisegulve, tæpper, møbler, tøj og meget mere. Mængden af ​​rengøring du skal gøre, kan virke skræmmende, men disse ti produkter vil hjælpe dig erobre opgaven.

Tjekliste: 10 Must Have Rengøring Produkter

Hver af de produkter, der gjorde det til denne liste alle har noget til fælles: De er almindelige, husholdningsprodukter og værktøjer. Vinduespudser er bare vinduespudser, indtil du løber tør. Opvaskemaskinen er en opvaskemaskine, indtil det ikke virker, eller moppe hoved er fladtrykt og ubrugelig. Når de nedbrydes eller løbe tør, du indse, hvor meget du stole på dem.

Rengøring Hvidevarer

1. Støvsuger

Støvsugeren er den mest grundlæggende af rengøring værktøjer til din rådighed. Den er ideel til optagning løst snavs, hår og mere ud af dine tæppebelagte og ikke-tæppebelagte områder. Støvsuger vedhæftede filer lader dig rense møbler, indhente krummer, hår (human og PET), støv og snavs, forfriskende som du går. For ejere af kæledyr, en støvsuger er en nødvendig rengøring produkt til at holde dyrehår under kontrol, især for tunge shedders.

2. Opvaskemaskine

Ikke alle har en opvaskemaskine, men rengøring produkt er en, der sparer dig tid og kræfter, og samtidig hjælpe dig med at rense alt fra sutteflasker til tandbørster. Når opvaskemaskinen bryder ned eller renser forkert, kan du finde mad sidder fast på dine tallerkener og glas, der er uklare. Den tidsbesparende rengøring apparat kan du skylle dine tallerkener, glas, gryder og pander og vaske dem som en belastning. Moderne enheder har energibesparende funktioner, der hjælper reducere mængden af ​​vand og strøm, du bruger.

3. Vaskemaskine

Enhver, der bærer tøj, bruger tæpper, håndklæder og andre sengetøj eller klud produkter vil sætte pris på skat af en vaskemaskine. Du kan klare sig uden en tørretumbler ved at hænge tøj på en linje eller på en tørrestativ. Uden en vaskemaskine i huset dine alternativer er en Laundromat, hvor en belastning af vasketøj kan koste så meget som to dollars og halvtreds cents (og det inkluderer ikke rengøringsmidler eller blødgørere), eller til at vaske tøj i hånden, hvilket er simpelthen ikke praktisk i den moderne verden.

4. Mop (våd og tør)

Uanset om du har fliser, træ eller linoleum gulve, en moppe er en rengøring produkt, du ikke kan leve uden. Vådmopper, ligesom en Swiffer Wet Jet, give renere og en rengøring pad, så du kan rydde op i jorden i snavs og pletter fra gulvet. Standard mopper kommer i fladt hoved eller klud moppe. Du bruger dem i forbindelse med varmt vand og sæbe beregnet til rengøring af gulve. Mops kan også bruges, når voks eller blot afstøvning gulvet. Når du er støvning, du vil have en tør moppe. Mekaniserede damp mopper bliver stadig mere populære, så du kan "våd moppe" gulvet uden spanden og opslidende arbejde.

5. Broom

En kost er et rengøringsmiddel, der er praktisk at have rundt til fejning op støv og snavs i og uden for hjemmet. Mange husstande holde to koste, en bred kost designet til at feje tunge affald (normalt udendørs) og en standard kost med en kortere base og stivere børster til fejning indendørs. Koste er nyttige til oprydning glasskår, glitter og tørre produkt- spild på uncarpeted etage.

Rengøring Produkter

Rengøring produkter spænder fra butikken købte emner såsom vinduespudser, træ polish og blegemiddel er nogle af de almindelige rengøringsmidler, du har brug under vasken.

6. Window Cleaner

Du ønsker en ren vinduer uden striber. Window rengøringsmidler indeholder ofte en ammoniak base at skære igennem snavs, støv og olie, der ophobes på glas. Fordi glas er klar og viser hver stribe, regndråbe, fingeraftryk og pote print, der rører dem, rense dem med vand alene er bare ikke nok.

7. hvid eddike

Hvid eddike er en af ​​de mest alsidige rengøringsmidler du kan eje. Med eddike løsninger, kan du fjerne pletter, rene ruder, fjerne PET lugt fra tæpper og meget mere. Ved hjælp af eddike er en ikke-giftig løsning til dine rengøringsmidler behov.

8. Baking Soda

Bagepulver er en af ​​de bedste hus rengøring retsmidler, du kan have. Hold en åben kasse i køleskabet for at reducere uaktuelle lugt eller sætte et lag af bagepulver i bunden af ​​en kat kattebakke at neutralisere lugten af ​​cat urin. Du kan bruge bagepulver til dyb rense dine gryder, dine pander, dit badekar og dine afløb.

9. Træ Polish

Træ polish kommer på flere produktgrupper størrelser, herunder forbehandlede klude, der fjerner støv og allergener fra træoverflader. Standard træ polish samle støv, og derefter efterlade en skinne. De tilføjer også et tyndt lag af beskyttelse til overfladen af ​​træet, giver det at blankt udseende. Når du rense et værelse, træ polish er ideel til alle træoverflader fra stolen backs til borde, skriveborde og trim.

10. Bleach

Blegemiddel og klorvandsprodukter er meget giftige, men er nødvendige for sterilisering overflader og rengøring hvide flader især i badeværelset (badekar, toilet, håndvask). Oxy ren kan anvendes i stedet for lysere hvide flader samt fjerne pletter fra hvide tøj. Ulempen af ​​blegemiddel er, at hvis du får det på nogen farvede overflader, vil det efterlade hvide pletter så brug den sparsomt. De desinficerende egenskaber blegemiddel gør det muligt at rense dørhåndtag og fælles overflader, når folk er syge for at forhindre spredning af sygdom.Brug af 10 skal have rengøringsmidler er spare dig tid og energi, når det kommer til at få dine gøremål gjort, og dit hus rengøres.