10 mest sexede kvinder Jobs

Hvad kvindefag gør mænd finde de mest sexede dem? Forskerne fra Elite Partner selskab har besvaret dette spørgsmål for nylig. De interviewede omkring 13.000 ugifte mænd, der ikke holder deres præferencer en hemmelighed.

10 mest sexede kvinder Jobs

10. Top manager

Mange mænd beundrer kvinder, der arbejder som topledere. Disse kvinder har lederstillinger, de ved præcis, hvad de ønsker og altid tro på sig selv.

9. Model

Mange mænd ønsker deres kæreste at være som Miranda Kerr eller Rosie Huntington-Whiteley. Men mænd ikke tænker over, at modellerne skal føre til en streng diæt, har en masse træning, og være på farten hele tiden.

8. Skuespillerinde

Mændene, som deltog i undersøgelsen, tilbad Megan Fox, Angelina Jolie, og Jennifer Aniston. Billedet af disse og andre skønheder gør dette erhverv, og de fleste af repræsentanter for filmindustrien synes sexet.

10 mest sexede kvinder Jobs

7. Singer

Sexy popstjerner, såsom Jennifer Lopez, vil formentlig være sexet, selv når de bliver ældre. At være begavet på musik, disse kvinder har en særlig charme, som ingen kan modstå.

6. Arkitekt

Kvinder med erhvervet som arkitekt kan påberåbes i enhver situation - de altid synes at have en plan. Desuden arkitekter er meget talentfulde og kreative mennesker, og deres løn er temmelig stor, som en regel.

5. Lærer

Disse damer er generelt veluddannede, udadvendt, og de elsker børn. De mænd, der ikke tænker om at have børn i den nærmeste fremtid, er tilbøjelige til at tro, at lærerne er koncentreret på deres elever.

4. Advokat

Roller kvindelige advokater i den populære tv-serie og film er normalt udføres af smukke unge skuespillerinder. Måske, det er grunden til dette erhverv anses for at være en af ​​de mest sexede. Advokater er normalt veluddannede og tjene en hel del.

10 mest sexede kvinder Jobs

3. Sygeplejerske

Sygeplejersker, ligesom lærerne, er aktive på det sociale område, og de ikke mister bevidstheden, når de ser sår eller blod.

2. Journalist

Mænd tror, ​​at kvindelige journalister er attraktive på grund af deres selvtillid, selskabelighed og åbenhed. De er i stand til at komme i kontakt med folk af forskellige typer, de er åbne for at lære nye ting, de er nysgerrige, og de har en temmelig bred udsigter.

1. Læge

Ifølge mændene, den mest sexede kvindelige erhverv er, at en læge. Utallige tv-serie om læger og hvide medicinske kjoler skal have bidraget til denne beslutning. Det faktum, at læger er meget hårdtarbejdende og smart beskriver også dette erhverv med fordel.