10 måder Sådan tabe sig hurtigt uden Gym

Det er egentlig ikke nødvendigt at registrere på gym for at tabe sig. Der er mindst 10 måder at hjælpe dig med at forbrænde 100 og flere kcal per dag.

10 måder Sådan tabe sig hurtigt uden Gym

Dans og vokse tynd

Dans er en fantastisk måde at have det sjovt og ... tabe sig! Blot 15 minutter af aktive omrøring bevægelser - og betragter det, at 100 kcal er væk. Og forestille sig, hvor meget du kan tabe ved blot at have det sjovt på diskoteket!

Rengør huset

Kombiner det nyttige med ... det nyttigt! Generel rengøring af lejligheden, som vil vare mindst 30 minutter og vil omfatte tørre, rengøring badekar og fliser, samt ændring af linned vil hjælpe dig tabe mindst 143 kilokalorier.

Gå til fods

15 minutters rask gang for at arbejde kan også hjælpe dig tabe 100 kcal og samtidig spare penge til bussen.

Har sex

Dette er måske den mest underholdende måde at holde sig i god form, fordi 100 kilokalorier vil være væk efter 15 minutters aktiv sex!

Bowling vil hjælpe tabe

Bowling er ikke kun en behagelig måde at tilbringe tidsfordriv. For en times spil, kan du tabe et hundrede kilokalorier! Men som regel, en aften på en bowling klub med venner varer meget længere end en time, så du kan forestille den positive effekt.

Vand planterne

Pleje af planter er også en besværlig affære. Når du skal have vandes dem, renset deres blade af støv, transplanterede dem ... Hvis du elsker stueplanter, du ved - 15 minutter af 'blomst' problemer vil spare dig fra 100 kilokalorier.

Gå tur med hunden

Hunden er menneskets (især kvinder) bedste ven, fordi en halv times gåtur med hunden er minus hundrede kilokalorier!

Vask bilen ved dig selv

Selvfølgelig kan du vaske din bil med den særlige service. Men hvis du gør det selv, så inden for 25 minutter af den proces, du vil slippe af med 100 kcal!

Kom op ad trappen

Gå ned og op ad trappen er en sikker måde at tabe sig. Tænk, hvis i en dag du gå op ad trappen i alt 15 minutter, derefter du vil sikkert miste 100 kilokalorier!

Shopping

Hvilken kvinde elsker ikke shoppe? I mellemtiden, en shopping time brænder 100 kilokalorier! Og jo længere du går på indkøb og prøve tøj, jo større du slippe af kalorier.