10 måder at reducere Saggy Belly Skin

Hvordan at stramme huden efter vægttab er et spørgsmål, som mange er interesseret i. Så har du endelig besluttet at slippe af med de forhadte ekstra pounds. En stor beslutning! Men du har brug for at udføre det korrekt ikke at få slasket og slap hud bagefter og ikke at spørge, hvordan at stramme huden efter vægttab. Sagginess kan ske på grund af tab af hudens elasticitet, som er evnen til at skrumpe og strække. Områderne berøres mest af sagging er maven, bryster, balder, inderlår, og selvfølgelig, hænder. For at bevare hudens elasticitet, du skal huske nogle regler.

10 måder at reducere Saggy Belly Skin

1. Tab vægt langsomt

For det første at stramme hud efter vægttab, du har brug for at tabe sig langsomt. Ønsket om at tabe sig hurtigt kan blive til problemer, fordi ekstra kilo ophobes gradvist, således huden strækker langsomt også. For det at skrumpe tilbage gradvist, skal du tabe overskydende vægt langsomt, mindre end 3 kilo om måneden.

2. Ingen diæter

Kun afbalanceret ernæring: frugt og grøntsager, kød og fisk, en lille mængde af skadelige kulhydrater. Menuen bør omfatte alt, men i små mængder. Det er ikke nødvendigt at miste 7-10 kilo per måned. Enhver kost fører til tab af vand, der forårsager hurtigt vægttab, og så er du nødt til at stramme huden efter vægttab. Sult medfører tab af muskelmasse, mens fedtlaget praktisk forbliver den samme, så når du giver op kosten, den tabte vægt hurtigt vender tilbage.

3. Drik mere vand

Vand renser kroppen og hjælper til at fastholde fugt balance og dermed hudens elasticitet.

4. Kontrast douche

Tager regelmæssig bruser, er du nødt til at massere problemområder med stiv naturlige svamp (loofah, sisal), og først derefter gå videre til kontrast douche. Bortset fra den generelle styrkende effekt, sådan douche med til at tone og stramme huden efter vægttab, at rengøre og opfriske hele kroppen, forbedre blodcirkulationen. Efter at have stået et par minutter under et varmt brusebad, du skal slå koldt vand i 30-60 sekunder - det bør hellere være isnende koldt. For de bedste resultater, skal du gentage to eller tre gange.

5. Regelmæssigt bruger body scrub

For at stramme huden efter vægttab, skal du bruge body scrub en gang eller to gange om ugen. Exfoliation fjerner gammel hud og døde hudceller, alle slags snavs, forbedrer blodcirkulationen, og som et resultat, at huden bliver glat og fin, endda en smule strålende.

6. Gør et massage kursus

Det kan være salon eller hjemme massage, afhængigt af de økonomiske muligheder. En af de mest effektive former for maven massage er plukning massage - en af ​​de mest effektive måder at slippe af med uønskede centimeter; det hjælper til at stramme huden efter vægttab. Du skal ligge på ryggen. Pick up en fold af den afslappede abdominale hud og lidt presse. Flytte med uret, fortsætter med at klemme huden, hver gang klemning sværere for den at rødme lidt. Gennemfør massage gnidning i fugtighedscreme med uret.

7. Brug hud stramning cremer til kroppen

Deres opgave er hurtigt at genoprette maveskindet, bryst, hofter, talje og arme. Anvendelse sådan creme kan udglatte huden, stimulere epitel fornyelse, blødgøre det og fjerne strækmærker, forbedre hudens tone.

8. Krop wraps

Tang ombryder er førende inden for hud stramning procedurer. De bidrager til at mætte huden med kollagen, der forårsager dens reduktion. Kurset er som regel kombineret med termoterapi eller varme wraps.

9. Medtag probiotika i kosten

Prøv at forbedre din kost og indeholder probiotika i det - yoghurt, biokefir. Disse produkter forbedre aktiviteten i mave-tarmkanalen og absorptionen af ​​protein. Desuden aminosyrer er byggestenene i bindevæv, der bogstaveligt "tegne" huden til sin rette plads.

10. Øvelse

Sport er et fantastisk værktøj, ikke kun for vægttab, men også for at forbedre stemningen. Den form for sport ikke har nogen særlig betydning. Det kunne være svømning, aerobic, jogging til vægttab eller bodybuilding. Det vigtigste er at få positive følelser. Desuden, hvis du kan finde den rigtige kombination af fysiske øvelser, vil du komme i form, udvikle muskler, styrke abs, og generelt gøre kroppen sundere. Dog bør sport være systematisk og ikke midlertidig, så resultaterne vil vare længe.

De, der ønsker at praktisere derhjemme kan prøve Jillian Michaels 30 Day Shred eller anden video med øvelser - der er mange af dem på internettet: