10 måder at bruge Lemon omkring House

Det viser sig, at citroner ellers kan anvendes, undtagen at spise. De kan også anvendes i hverdagen og som et middel til skønhed. Nedenfor finder du 13 måder at bruge citron.

10 måder at bruge Lemon omkring House

1. Citroner er perfekte til rengøring elkedler

For at fjerne udskud, bør du hælde vand i tepotten og bruge en håndfuld citronskal (finthakket). Efter at placere kedel i brand, og lad det koge. Sluk, orlov til en time og vask grundigt. Hvis der er for meget skum, vil proceduren skal gentages adskillige gange.

2. Rengøring af en mikrobølgeovn med citroner

En mikrobølgeovn har den egenskab at bage pletter, som er utroligt svært at fjerne sine vægge og bevægelige dele. For at gøre ovnen ren igen, hæld vand i en skål for en mikrobølgeovn og sætte nogle citronskal der. Derefter placere den i ovnen og indstille den maksimale opvarmning i 5 minutter. Efter dette, vil du kun nødt til at tørre pletter med en klud.

3. Affald spand

Du kan tørre affaldet spand med en citronskal som er tilbage efter kogning. Det vil dræbe bakterier og lugte.

4. Air freshener

Om vinteren, luften er ofte for tør på grund af radiatorer i lejligheder og huse og ventileres meget sjældnere end i den varme periode. For at gøre luften frisk og hæve luftfugtighed, placere en gryde med vand og citronskal på bålet, lad vandet koge på lav varme og lad det blive der et stykke tid. Bare ikke gøre det i aften, vil æteriske olier af citron forhindre kroppen i beroligende ned og falder i søvn.

5. Lemon er kendt for sine antibakterielle egenskaber

For at undgå avl af mug og andre farlige fænomener på et skærebræt, gennembløde det med kogende vand, gnid det med en skive citron, lad den stå et stykke tid og skyl skærebrættet under rindende vand, og lad det blive tørt.

6. Bagning

Fælles hjemmelavede cookies bliver meget dem, hvis du tilføjer citronskal til dejen.

7. Lemon ekstrakt

Tørret skræl (uden den hvide del) kan formales til pulver i en blender eller kaffemølle. En sådan pulver vil erstatte citron ekstrakt i opskrifter.

8. En uundværlig køkken assistent

Et uddrag af det foregående afsnit kan blandes med sukker. Et par dage senere, kan denne citron sukker erstatte almindelig sukker og citron i mange opskrifter. En original krydderier kan fås fra at blande citron ekstrakt med din favorit peber. Citronskal kan også anvendes til at fremstille kandiserede skræl.

9. kosmetisk virkning citroner

For at blødgøre huden, albuer, knæ og hæle kan gnides med en halv citron, drysset med bagepulver. Efter at vaske kroppen områder godt, tørre dem og smør dem med en nærende creme. Denne procedure kan gøres om natten, og bløde sokker er sat på fødderne bagefter. Desuden kan citronskal held erstatte en tonic til fedtet hud.

10. Lemon body scrub

For at forberede en citron body scrub, du nødt til at tage et halvt glas sukker, nogle revet citronskal og bland det godt med olivenolie til det aktuelle creme fraiche. I brusebadet, anvende denne scrub på den våde ren krop, massage det (man kan bruge en speciel handske eller pensel) og skyl den med vand. Kontrast vandtemperatur vil blot øge den foryngende effekt af dette hjem kosmetiske midler.