10 kost tips til at tabe et pund om dagen

At miste et pund om dagen, har du til at have så mange værktøjer som muligt. Det er ikke klogt at forsøge at tabe et pund om dagen i mere end en uge eller to, fordi din krop kan blive skæv og gå i sult-tilstand. Den sundeste vægttab sker på 1-2 pounds en uge med undtagelse af de første par uger og en boot camp uge som denne. Hvis du ansætter disse værktøjer i en uge, dog kan du opleve en hurtig start på dit vægttab. Du kan derefter ændre disse ideer til samlet og gradvis vægttab.

1. Lær at tælle kalorier

Køb en god kalorieindhold bog eller finde en hjemmeside, som du nemt kan bruge. Spor dine kalorier hver dag.

2. Spor kalorier forbrændt

Der er mange måder at bestemme præcist, hvor mange kalorier du forbrænder under træning og på alle andre tidspunkter af dagen. Du kan købe en enhed, der sporer dine kalorier brændes på en eksakt videnskab for omkring $ 300 eller du kan bruge en hjemmeside for at hjælpe dig gratis.

3. Opret en daglig Underskud på 3500 kalorier

Du vil miste et pund, hvis du brænder 3500 flere kalorier end du tage i. Det er en af ​​de nederste linjer i vægttab, men om du rent faktisk brænder 3500 kalorier varierer fra person til person med den samme aktivitet.

Den bedste måde at gøre dette på er ved at spise 1200 kalorier. Derefter beregne din base stofskifte og hvile kalorieindhold brænde sats ved at gange din vægt med 10. Så regne ud, hvor meget mere du bliver nødt til at brænde.

Så hvis du vægt 200 pounds, vil du groft brænde omkring 2000 kalorier bare eksisterende på en dag. Så hvis du spiser 1200 kalorier, skal du brænde en anden 2.700 kalorier på den dag for at tabe et pund.

4. Fokus på grøntsager

Grøntsager er påfyldning, nærende, og det laveste kalorieindhold ting på menuen. For hvert måltid og snack, sørg for, at to tredjedele af din tallerken består af jord eller hav grøntsager. Smør, olie, dressing, og alt andet, der ikke er den egentlige grøntsager skal tælles separat.

5. Fokus på Low Fat proteinkilder

En tredjedel af din tallerken kan være kød og / eller korn. Ud over at få protein fra grøntsager såsom grønkål og chard, fokus på magert kød som hvid kylling, kalkun, og hvid svinekød. Andre gode proteinkilder omfatter organisk tofu.

6. Vælg sunde fedtstoffer

Sunde fedtstoffer omfatter avocado, ghee, uraffinerede og rå olier, rå og spirede nødder og møtrik Butters. Begræns noget i denne kategori til to portioner om dagen, dvs. en spiseskefuld af ghee og en spiseskefuld af rå nødder.

7. Spis Super Foods

Medtag fødevarer som usødet acai bær, blåbær, hot grøn peber, grønne bladgrøntsager, grønne løg, rå hvidløg, og andre fødevarer, der er høj i antioxidanter, fibre og vitaminer og mineraler.

8. Løft vægte

Muskel kræver mere energi til at vedligeholde end fedt, så det vil hjælpe dig med at forbrænde kalorier, og vil medvirke til at øge dit stofskifte.

9. Slap af og Forny Hver dag

Kroppen holder fast vægt, hvis overskydende stress hormon frigives. Hvis du tager et dejligt varmt bad, meditere, eller har en god griner hver dag, vil det hjælpe dig med at tabe.

10. Tal med din læge

Undersøg, om du har nogen skjoldbruskkirtlen problemer eller andre medicinske situationer, der kan gøre at tabe sig mere vanskeligt.