10 Køkken Ændringer til vægttab

Disse henstillinger til bekæmpelse af overvægt er formuleret af Marlene Schwartz, der er vicedirektør i Leslie Rudd Center for Food Policy og fedme på Yale University. Eksperten anfører, at folk får fedt, fordi de organiserer systemet med deres ernæring på en forkert måde. Tip Hun giver skulle hjælpe med at løse dette problem.

10 Køkken Ændringer til vægttab

1. Skjul Snacks

Det første tip til dem, der ønsker at tilrettelægge deres sund kost er at skjule væk snacks (kiks, småkager, chips, etc.). Hvis der er altid en pakke kiks på en fremtrædende plads i køkkenet, vil det ikke tillade at undgå konstant mellemmåltider.

2. Frugt

Eksperten anbefaler altid holde i lyset en vase med friske frugter og grøntsager, der ikke kræver madlavning. Det er meget mere nyttigt, som regelmæssigt forbrug af naturens gaver beriger kosten med vigtige vitaminer.

3. Sunde snacks Preps

Til mellemmåltider mellem måltiderne, rådgiver ernæringsekspert forbereder flere gennemsigtige beholdere med snittede frugter og grøntsager og lægge dem på den mest fremtrædende plads i køleskabet. Når du åbner dem, vil hånden ikke nå ud til pølse, mayonnaise og andre højt kalorieindhold fødevarer.

4. kalorieindtag Kontrol

De, der ønsker at tabe sig har brug for at lære at kontrollere kalorier. Eksperten anbefaler at dividere din sædvanlige kaloriefattige skål i flere portioner - spise en og overlade resten til i morgen. Denne tilgang lærer at være tilfredse med at spise lidt mad og til at nyde maden. Dele kan også spredes over beholderne. Forlader en til dig selv, fjerne resten i køleskabet ikke blive fristet til at spise op på én gang.

5. Hold dit køleskab Organiseret

Organiser dit køleskab plads. Ifølge fru Schwartz, vil korrekt placering af fødevarer i køleskabet at holde fra udskejelser i fødevarer. Hun rådgiver til at holde grøntsager og frugter ikke i de nederste skuffer, men at sætte dem i den mest tilgængelige sted (det er endnu bedre at gemme dem vasket for at gøre spise dem mere praktisk), samt at holde beholdere med en let snack på toppen af alt andet. Hvis køleskabet stadig indeholder de fødevarer, som ikke er den sundeste, eksperten rådgiver for at fjerne den til bagvæggen eller sætte det i nogle uigennemsigtig boks for at gøre det iøjnefaldende.

6. Kog Sund mad First

Ved tilberedning, laver sund lavt kalorieindhold snacks først. At gøre dette er ikke svært. Tag fedtfattig yoghurt, klippe grøntsager, frugter, fedtfattig ost - de let kan bruges til at lave en nyttig "sandwich", hvis du mangler tålmodighed til at vente, indtil det vigtigste måltid er kogt.

7. servere mad på plader Only

Når familien samles ved bordet, skal du ikke placere store bakker eller beholdere med mad. Det er blevet bevist, at når en kok lægger mad på plader for hver person, folk spiser mindre, end når der er en gryde, terrin eller en stor fælles skål på bordet.

8. Køb kvalitet køkken Gadgets & Køkkenudstyr

Marlene Schwartz anbefaler også erhverve høj kvalitet køkkenudstyr: først og fremmest vil en god kniv, et skærebræt og en redskab til skrælning af frugt og grøntsager hjælpe med at skære dem hurtigere til en snack. Når du har fantastiske værktøjer ved hånden, det er meget mere behageligt at være engageret i madlavning.

9. Stop købe bestemte Foods Helt

Ifølge ernæringsekspert, er der højt kalorieindhold fødevarer, der kan udelukkes fra kosten uden at kompromittere den menneskelige sundhed. Det er, hvad der skal gøres, hvis du ønsker at blive slankere. Der er ikke noget forfærdeligt over, at hverken du eller din familie vil spise disse produkter, og der er intet at bekymre sig om. For eksempel kan du stoppe med at købe alle former for desserter. At bo inden for det anbefalede kalorieindtag, er det normalt nok at spise en dessert per dag ud over den vigtigste måltid. Marlene Schwartz foreslår det kunne være en moderat servering af is.

10. Spis i køkkenet

Et andet trick er at spise i køkkenet. Sidder på sofaen, mens du ser TV eller blev involveret i nogle andre erhverv, er vi tilbøjelige til at spise for meget. Når vi spiser i køkkenet, er vi fuldt ud fokuseret på processen. Faktisk er det lettere at bare mærke til, hvor meget du allerede har spist. Må ikke læse, mens man spiser.