10 Holiday Food Facts

1. Flydende kalorier. En 4-ounce kop eggnog indeholder ca. 350 kalorier. Tilsætte det nog med alkohol kan tilføje yderligere 300 kalorier. Et rimeligt skridt der kan tages for at fortynde den betydelige kaloriefattige virkning af denne traditionelle ferie drik er at fortynde store-købte nog med skummetmælk før drikker.

2. Fristende godbidder. Fat-laden munchies, såsom nødder eller chips og flødeost eller creme fraiche-baserede dips, bør undgås. Alle er relativt høj i både fedt og kalorier. Tre håndfulde salt, blandede nødder, for eksempel, kan indeholde så mange som 600 kalorier. Sats på friske grøntsager, saltkringler eller almindelig kiks i stedet.

3. styre fri af de juble. Hvis du skal drikke alkohol, drikker kun med måltider eller efter youâ € ™ ve spist. Drikke, før du spiser en tendens til at sænke dine hæmninger og viljestyrke. Det kan også øge sult. Tænk at drikke en kalorie-fri Seltzer eller klub soda med et twist af lime eller citron i stedet.

4. Skader kontrol. Amerikanerne spiser mere end 22 millioner pounds af kalkun hver jul / ferie sæson. Flere trin kan iværksættes for at hjælpe med at gøre at spise kalkun en sundere ferie måltid komponent. For eksempel forbrugende hvidt kød, snarere end mørkt kød, kan reducere kalorier i en 4-oz portion af kalkun med næsten 20%. Ikke spiser huden af ​​kalkun kan fjerne en anden 20% af kalorierne.

5. Den Spud dilemma. Kartofler er en integreret del af den traditionelle ferie menu. Den type af kartoffel forbruges og fremgangsmåden til fremstilling kan have en bemærkelsesværdig virkning på kaloriefattige bidrag spud til måltidet. For eksempel en en-halv kop kartoffelmos med en slev af sauce og en teskefuld smør har mere end tre gange kalorier af en bagt halv sød kartoffel med en teskefuld smør.

6. Superfruit. På grund af deres Næringsindhold og antioxidant kvaliteter, har tranebær fået tildelt "superfruit" status i mange kvartaler. Ikke alene har de en velsmagende smag (for de fleste mennesker), de også er næsten fedt fri. Ikke overraskende, tranebær er en favorit punkt på de fleste ferie menuer. Personer, der tæller deres kalorier bør overveje at spise deres tranebær hel eller hakket i stedet for i en sauce - et skridt, der kan reducere kalorier med op til 80%.

7. En tilladelse til at spendere. For de fleste amerikanere, jul / feriesæsonen er et grønt lys til fest på enorme mængder af ferie fødevarer - måske hvoraf ingen er mere passende navn end udstopning. Til moderat antallet af kalorier i denne særlige menupunkt, er det vigtigt at holde mængden af ​​højere fedt ingredienser (fx pølser og bacon) til et minimum, samtidig erstatte fiber-rige fødevarer (f.eks fuldkorn, tørret eller frisk frugt, og grøntsager).

8. Bean der, gjort det. Grønne bønner gryderet er en ferie måltid favorit i mange amerikanske hjem. Normalt består af grønne bønner, fløde af champignon suppe og fransk-stegte løg, denne komfort fødevarer indeholder cirka 275 kalorier og 10 g fedt i en typisk betjener (en halv kop). Sletning løgene kan reducere kalorie og fedt tæller med 50% og 75%, hhv.

9. sæsonbestemt nydelse. Græskar pie er en traditionel nordamerikanske ferie dessert. I forhold til sine kolleger, et udsnit af græskar pie har betydeligt færre kalorier og mindre fedt end en tilsvarende mængde af kirsebær, æble, eller pecan pie. Personer, der ser deres kalorier (især under den traditionelle feriesæsonen angreb på deres talje) bør bruge nonfat piskefløde, hvis de vælger at få tilbehør deres pie.

10. næstsidste ferie øvelse. I sidste ende, uanset hvor fornuftigt ferie levnedsmidler tilberedes eller hvor mange fedtfattige varer forbruges i løbet af måltidet, hvor meget du spiser, er en vigtig faktor. Alle overskydende kalorier er normalt omdannet til uønsket kropsfedt. I denne forbindelse det fælles bedste øvelse at enkeltpersoner kan gøre, når de begynder at føle sig fuldt ud er at placere begge hænder på bordet, så rette deres våben, mens du trykker sig væk fra bordet, og endelig komme op og gå væk.

James A. Peterson, Ph.D., FACSM, er en freelance skribent og konsulent i sport medicin. Fra 1990 til 1995, Dr. Peterson var direktør for sports medicin med StairMaster. Indtil da var han professor i fysisk uddannelse på USA Military Academy.


Copyright 2010 af American College of Sports Medicine.