10 grunde til at bruge økologisk kosmetik

Mange Hollywood-berømtheder er allerede begyndt at fremme en sund livsstil og brug af økologisk kosmetik. Vi vil fortælle dig et par grunde til fordel for økologi.

10 grunde til at bruge økologisk kosmetik

1. Det er naturligt

I det område, der tilbydes af kosmetik butikker, kan du finde et stort antal af produkter baseret på naturlige ingredienser, der i sagens natur er kompatible med din krop.

2. Ingen Kemikalier

Rigtige økologisk kosmetik indeholder 95% af naturlige ingredienser. Desuden er hver plante dyrkes i miljømæssigt rene områder, hvor kunstgødning er aldrig blevet anvendt.

3. Økologiske Konserveringsmidler

Ganske vist er der konserveringsmidler i de økologisk kosmetik, men de er fortrinsvis af naturlig oprindelse. De fleste brug sort pil bark ekstrakt, japansk kaprifolier ekstrakt, grapefrugt frø ekstrakt, rosmarin ekstrakt, berberis, xanthangummi, og vitamin E.

4. Kvalitet Garanteret

Hvis du ønsker at vide, at økologiske produkter er ikke falske, så sørg pakken har en af ​​de certificering tegn. Husk de mest almindelige af dem:

  • EcoCert,
  • COSMEBIO,
  • BDIH,
  • ICEA AIAB,
  • USDA.

5. Berømtheder også bruge Økologiske kosmetiske

På vegne af at redde planeten, deres egen sundhed og skønhed, tilskynde mange berømtheder kun bruger økologisk kosmetik, og nogle har endda skabt deres egen linje.

6. Naturlig Kosmetiske produkter er sikre

I modsætning til de klassiske (syntetiske) skønhedsprodukter, økologisk kosmetik omfatter økologiske bioaktive naturlige ingredienser sikkert for kroppen.

7. Økologisk Kosmetik Giver flere vitaminer

Økologiske produkter indeholder 50% flere vitaminer, mineraler og andre mikronæringsstoffer end tilsvarende dem, der er fremstillet med intensiv kemisk behandling.

8. Værdifulde ingredienser

Effektiviteten af ​​økologisk kosmetik forklares ved en kombination af sjældne medicinske komponenter og højteknologi. Afgrøder er samlet i en bestemt sæson og tidspunkt på dagen, der svarer til toppunktet i indholdet af bioaktive plantestoffer.

9. At komme af toksiner

Økologiske kosmetiske er ikke giftig - faktisk det hjælper med at fjerne giftstoffer fra kroppen.

10. Ingen Allergi

De mest almindelige årsager til allergisk kontakteksem er syntetiske vitaminer, farvestoffer og kemiske konserveringsmidler. Sådanne ingredienser er et tabu i økologisk kosmetik, så det er bedre accepteret af følsom hud.