10 grunde til at bruge Makeup

Spørgsmålet om at bruge makeup er den mest forhandles for kvinder. Nogen foretrækker naturlige skønhed og er imod den mindste anvendelse af makeup, mens andre ikke kan forestille sig livet uden et spejl. Vi støtter ikke nogens synspunkt 100%, men vi deler de 10 fordele ved at bruge makeup:

10 grunde til at bruge Makeup

1. Løsning af hudproblemer

Skønheden produkternes sammensætning er så varieret, at det er i stand til ikke blot at skjule synlige fejl, men også fjerne deres årsager. Moisturizing, tæpper, tilsløring rødme, mørke pletter og rande under øjnene, lysende huden - udvalget af makeup produkter er virkelig imponerende i dag!

2. UV-filtre

Hvad er den værste fjende af vores skønhed? Selvfølgelig solstråling, som vi ikke kan undslippe selv i kølig vinter. Det er grunden til, at producenterne i stigende grad også UV-filtre i deres makeup produkter. Denne form for "skjold" bekæmper tidlig ældning af huden.

3. Anti-aging effekt

Hvor stor den er at anvende en concealer eller øjenskygger og forblive ung og smuk længere! Dette er ikke en utopi, men en realitet. Moderne kosmetiske produkter omfatter flere ingredienser, der bekæmper frie radikaler: vitaminer, plante og mineralske ekstrakter ...

4. At være anderledes

Makeup er en fantastisk mulighed for at tilpasse sig enhver situation på ingen tid. Du behøver kun at opfinde og implementere et nyt billede. Hvem er du i dag: en fatal fristerinde, en sød flirt, en sten diva eller en pige fra en god familie?

5. En chance for at få det ansigt, du vil have

De fleste makeup er et alternativ til kirurgisk indgreb, som vil give dig kindbenene som Megan Fox, læber som Angelina Jolie, og "hjorte øjne" som Audrey Hepburn. Det er nok at beherske teknikken med ansigtet korrektion og skulptur ved hjælp af kosmetiske krukker, rør, og paletter.

6. Evnen til at se yngre

Lad os være ærlige: klog anvendelse af makeup vil hjælpe dig med at se mindst 3-5 år yngre end din rigtige alder. Sund glød, smuk og glat hud farve, åben udseende ... disse karakteristika taler for sig selv. De siger: "Vores ejer er en ung og smuk kvinde."

7. Evnen til at se strålende endda "på flugt"

I den hektiske tempo i livet, vi er vant til at gøre alt på farten, herunder makeup. For ikke at skade din skønhed, skønhed markedet har en masse 2-i-1 produkter: læber + kindben pinde, pulver + concealer, læbestift + glans, etc. Sådanne skønhedsprodukter vil spare din tid og penge.

8. At være i trend

Bruge makeup i overensstemmelse med de nyeste modetrends er en måde at vise andre, at du er en stilfuld lille ting i trend. Det er ikke nødvendigt at deltage makeup kurser, du bare nødt til at se gennem skønhed-tendenser, der tilbydes af glittede magasiner eller f.eks, Geniusbeauty.com og gengive dem på din egen "lærred".

9. God stemning

De skønhedsprodukter fra glas, rør og paletter har en vidunderlig egenskab: de lysere stemningen af ​​alle kvinder, der udfører ritualer foran et spejl. Selve processen med at anvende makeup i ansigtet, især med fingerspidserne, har en beroligende virkning. Tilsæt glæde af den friske øjne i spejlet, og du vil helt sikkert forstå hundreder af millioner af kvinder, som altid er klar til at bruge tid på makeup.

10. tiltrækningskraft i mænds øjne

De piger og kvinder, der bærer makeup er langt mere attraktive for mænd end deres "naturlige" venner - et faktum dokumenteres med mange eksperimenter og undersøgelser. Selvfølgelig taler vi ikke om prangende makeup, kun understrege dine egne fortjenester med lidt streger på øjenvipper, læber og øjne.