10 gode ideer til at organisere dit hjem

Organisationen af ​​plads i lejligheden er ikke en let opgave for selv de mest omhyggelige personligheder. Vi kan miste nøgler, vores foretrukne kop eller en kam ganske ofte. For at forenkle dit liv i sådanne situationer, besluttede vi at dele med dig 10 ideer, som vil hjælpe med at gøre dit hus mere organiseret.

10 gode ideer til at organisere dit hjem

  1. Om aftenen, altid forberede din frokost til arbejde (eller i det mindste mad til det), tøj og alt, hvad der vil komme i handy næste dag. Huske, hvordan du forberedt din skole taske - det er en fantastisk metode til selvorganisering!
  2. Find en særlig plads i huset i nærheden af ​​døren til pung, taske, mobiltelefon og nøgler, og du vil aldrig glemme disse mest nødvendige ting. Du kan også gemme en paraply der, som altid er "iøjnefaldende" i dårligt vejr.
  3. Tænk på din morgenmad om aftenen og forberede de nødvendige fødevarer.
  4. I badeværelset, skal du sørge for at hænge et stort hylde og placere alle dine bad tilbehør i henhold til dine folk. Om morgenen, vil du ikke haste på jagt efter skummet, hårtørrer og hårspray.
  5. Brug magnetiske strimler. I badeværelset, kan du bruge dem til at vedhæfte pincet, saks og negleklipper, nøglerne vil blive knyttet på gangen, og knive i køkkenet.
  6. Arranger almindelig rengøring hver måned og smide unødvendige ting. Hvis du tvivler deres behov - husk hvor mange måneder siden du først tænkt over, hvordan man kan slippe af med dem!
  7. Kroge er bestemt behov for i køkkenet og i badeværelset ikke at gemme bunker af håndklæder.
  8. Brug dine skuffer og kasser - for kosmetik, smykker og hårnåle. Det samme gælder for køkkenet - holder korn, krydderier og andre små produkter i kasser eller beholdere.
  9. Hæng et ur i badeværelse og køkken - i disse rum, er tiden altid kører hurtigere, og det er derfor, du er ofte sent!
  10. Brug en udvidelse som en base for alle opladere. Der vil være langt færre ledninger i huset, og opladere vil ikke gå tabt.