10 Fitness Tips til travle professionelle

At være en hårdtarbejdende professionel formentlig betyder, at det meste af din tid er brugt enten pendling eller på kontoret. Det kan være svært at finde tid til at få din daglige træning i, hvorfor så mange fagfolk langsomt får mere og mere ud af form i løbet af årene.

Lad ikke at være dig!

10 Fitness Tips til travle professionelle

Her er hvordan du kan være en fit hårdtarbejdende professionel:

1. ramte gym i nærheden af ​​kontoret

Hvis du er heldig nok til at arbejde i nærheden af ​​en gym, gør det til en af ​​dine daglige stopper. Ingen undskyldninger - ramte gym hver dag.

2. Lav din cykle en træning

Bor du tæt nok på dit kontor til at gå, jogge eller cykle? Mindst et par gange om ugen, glemme alt om at tage bussen eller køre, og i stedet gøre din pendler din daglige træning.

3. springe frokost

Bare fordi det hedder "frokostpause" betyder ikke, du behøver at bruge den tid på en restaurant. I stedet tage din times frokost, som en tid til at få din øvelse i - enten på et fitnesscenter, i din park, eller i din nærheden Yoga studios. Du kan derefter spise din frokost på dit skrivebord.

4. Gør et Office Workout

Du ville blive overrasket over hvor meget øvelse, du kan gøre, hvis du bare vil bruge fem eller 10 minutter arbejder ud hver time. Har et par lunges eller squats mens på telefonen, og gøre et par push-ups, som du venter på din video at gøre. Du kan finde masser af fem eller 10-minutters træning online, og de vil gøre det nemt for dig at komme i form på kontoret.

5. Tag trappen

Tag trappen både op og ned hver gang du har brug for at indtaste eller forlade bygningen, og du vil gøre et ben træning, der er stor cardio samt.

6. Find Office Workout Buddies

Brug for hjælp til at motivere dig selv til at få din træning i? Find en ven på kontoret, der vil arbejde med dig, og tilmelde dig et motionscenter sammen. Gør det dit daglige mål at motivere hinanden.

7. Tag en klasse du nyde

Mange mennesker har brug for det ekstra hjælpende hånd til at motivere dem til at arbejde ud, og gymnastiksalen kan ikke være nok. I stedet for at gøre gymnastik, tilmelde dig en klasse på din lokale kampsport dojo, Yoga eller Pilates studie, eller endda en dans klasse. Du har tonsvis af sjov, alt imens at komme i form.

8. Accepter ingen undskyldninger

Dette er en af ​​de sværeste ting at gøre, men det er tid til at være lidt mere egoistisk af hensyn til fitness. Arbejder sent? Lad ikke det stoppe dig fra at ramme gym efter arbejde, eller at komme op lidt tidligere for dit løb. Det kan være svært at finde ud af tidligere i morgen eller senere på aftenen, men hvis det er den eneste måde til rent faktisk passer det i, så gør det!

9. Gør hvad du kan

Bare fordi du hører ordet "træning" betyder ikke, du behøver at tilbringe en time på en gym. Du kan gøre en høj intensitet træning, der brænder en hel masse kalorier i mindre end 20 minutter, og du vil stadig have tid til lidt af en pause.

10. Gør Casual Aktiviteter Motion

Hvis du ikke har for meget tid til motion, gøre nogen af ​​de tilfældige aktiviteter, du gør i din træning. Speed ​​gå gennem din købmand, når du gør det ugentlige indkøb, og sørg for at vende den hund gå ind i en løbetur eller løbe.

10 Fitness Tips til travle professionelle

Sådan får du en Cardio Workout uden at forlade hjemmet