10 Dating Regler

10 Dating Regler

Reglerne for dating konstant udvikler sig. Hvad arbejdede for dine forældre kan ikke arbejde for dig, og hvad der virker for dig kan ikke arbejde for de kommende generationer. Grundregler indstilling til dit eget dating liv vil holde dine følelser i skak, og kan endda øge dine chancer for at finde en egnet partner.

10 Regler for Modern Dating

Hvis følgende regler, mens du spiller dating spillet synes kvælende for dig, i stedet overveje reglerne for at være en beskyttende foranstaltning. "Dating kan være meget følelsesladet," siger Sherrie Schneider, medforfatter af The Rules serie af dating rådgivning bøger. "Kvinder kan operere med deres hjerte i stedet for hovedet." Efter dating regler hjælpe dig med og vedligeholde dine egne standarder og sørg for at du ikke tillader dine følelser for at underkende din sunde fornuft.

1. Giv Mænd en udfordring

Kønsroller er ikke, hvad de plejede at være, men det betyder ikke, at mænd ikke stadig elsker spændingen ved jagten. Ifølge Schneider er det særligt vigtigt at give mænd mulighed for at forfølge dig i denne moderne alder af teknologi. "Hvis jeg kan nå dig på Facebook, kan tekst dig eller tweet dig -.. Der er ingen mystik Der er ingen frieri Det er bare øjeblikkelig hook-ups og kontaktpunkt og alt er sidste øjeblik," siger Schneider. "Mænd elsker en udfordring. De kan lide risiko, mens kvinder som sikkerhed. Du må ikke kontakte en fyr først. Ikke ven ham på Facebook, ikke tekst ham først og undlade at starte noget. Når en fyr ved, du er interesseret i at indlede samtale, den slags kaster hele chase off. "

Schneider advarer kvinder til ikke at være så tilgængelige. "Kvinder er sms'e fyre i midt om natten, og tilbage i timevis, og de målspark datoer. De er bare ved at blive venner eller venner med fordele."

2. være charmerende

Teknologi kan også ændre den måde, folk interagerer med hinanden i person, så manerer og nåde til at falde ved vejen. Populære online dating website eHarmony opfordrer daters at huske at være charmerende når møde personligt, da det har en utrolig positiv indvirkning på ansigt-til-ansigt interaktion.

Match.com er enig. Ikke fidgeting med telefonen i løbet af en dato, der giver fuld opmærksomhed til den anden person, og være rart at din server vil efterlade et varigt indtryk på din date, og vil bidrage til at gøre dig både føle sig mere tryg.

3. Beskyt dig selv

10 Dating Regler

Alle regler bog

Brug din sunde fornuft, når dating og tænke to gange, før de giver dig en romantisk møde på et indfald. Schneider foreslår venter seksuelle møder så længe som muligt, og kun efter du er i et fast forhold. "Indsatsen er højere nu," advarer Schneider. "Det er ikke bare graviditeten, teknologi har fået til det punkt, hvor intet er privat Du kan afvikle at blive optaget og have din seksuelle adfærd sat på YouTube.".

Schneider fraråder sex uden en. "Gør ikke booty opkald, og gør ikke én nat står," siger hun.

4. læse mellem linjerne, når Dating Online

Nogle mænd gør en vane at kontakte flere kvinder via online dating profiler, men aldrig bede om en faktiske dato. I stedet er de bare holde kommunikere i stedet for at forsøge at mødes personligt. "Guys, der ikke beder dig ud er enten i andre relationer, eller de bare ikke er tilgængelige uanset årsagen," siger Schneider. "Hvis han ikke har bedt dig ud i fire e-mails, han er i en fantasy forhold."

Hvis online-samtaler aldrig synes at udvikles til en plan for at møde hinanden i person, kan det være bedst at komme videre. Siger Schneider, "Den måde at luge dem ud, er dette:? Er de spørger dig ud Er deres e-mails generisk Nogle fyre Send formular emails?". Hvis dine samtaler synes som om forholdet ikke går nogen steder, er det nok tid til at afslutte kommunikationen.

5. Du må ikke afsløre for meget for hurtigt

Det er en fin linje mellem at være hemmelighedsfuld og afslører for meget, mens dating. Det er bedst at læne mod korthed, når det kommer til at tale om, hvorfor din sidste forhold sluttede. "Hvis du skilt, skal du ikke tale om din skilsmisse," rådgiver Schneider. "Du skal ikke gå i detaljer. Ingen ønsker at høre hulke historier."

AskMen.com enig i dette råd og advarer mænd, afsløre for meget om en ex kan resultere i jalousi problemer nede ad vejen. Taler dårligt om din ex kan også gøre dig vises bitter, hvilket ikke er den bedste træk at præsentere, når dating.

6. Flyt On

Hvor længe skal du vente med at starte dating, når et forhold slutter? Ifølge Schneider, bør du starte dating med det samme. "Du kan ikke bevæge sig hurtigt nok," siger Schneider. "Mange kvinder opfordres til at sørge, og tage tid ud til at tænke over, hvordan de føler, men uret tikker. Den bedste måde at komme over en fyr er at imødekomme en anden fyr."

På den anden side er nogle dating eksperter advarer om, at bevæge sig for hurtigt efter en opløsning uundgåeligt vil resultere i en rebound forhold. Undersøg dine følelser, og beslutte, hvornår du er klar til at starte dating igen, men vent ikke for længe.

7. Du må ikke udelukke mandlige venner

10 Dating Regler

Ikke din mors Regler bog

Prøv ikke at overse de mandlige venner i din omgangskreds som potentielle datoer. Cosmopolitan siger, at mandlige venner er faktisk gode kandidater til et romantisk forhold, fordi der er en god chance for, at de allerede har set alle sider af dig. Dette minimerer risikoen for at føle akavet under forsøget på at komme til at kende nogen nye.

Forholdet website YourTango enig. Du allerede kender og respektere hinanden; så længe der er en attraktion til stede, er der ingen grund til, at din fyr ven måske ikke en dag være din kærlighed interesse.

8. Forældre Bør Dato

"Kvinder med børn føler, at de burde ikke dato, fordi deres børn er unge," siger Schneider. "Du skulle dato. Det bedste du kan gøre for dit barn er at have et liv. Brug ikke have børn som en undskyldning for ikke dato."

Nøglen til dating samtidig være forældre er ikke at udsætte dine børn til et følge af bejlere. "Med hensyn til at beskytte børn, bør dit barn ikke mødes hver fyr, du dating," siger Schneider. "Man skal være meget beskyttende. Du bør kun introducere dem til fyre med hvem du er seriøs." Hun advarer også imod udstationering billeder af dine børn online, hvis du bruger dating hjemmesider eller sociale medier til at møde mænd.

9. Vær ikke for ivrige

Det kan være let i begyndelsen faser af et forhold til at ville bruge al din fritid med din nye kærlighed interesse, men vise for meget iver kan skræmme en fyr væk. "Guys bliver skræmt af intensitet. Kvinder er koblet til at være venlige og chatty, og du begynder at dukke op i hans hus uanmeldt eller kalde ham uden grund, vil han begynde at føle bange. Det er for meget," siger Schneider.

Life Coach Demetria Lucas tilføjet, at hvis mænd synes uncommunicative, især når en kvinde har været ekstra kommunikative, det kan være en god indikator for, at han er blevet skræmt væk.

10. Lyt til din tarm

Nogle gange kan en dato måske bare føler sig "off" på trods alt synes at være perfekt eller en person kan blot give dig en mærkelig vibe selvom de synes udadtil "perfekt". Lyt til din intuition, fortæller eHarmony. Stol på dine instinkter i både ansigt til ansigt dating og online dating.

Indstil Regler

Det er sandsynligt, at du har andre regler, som du ønsker at følge, mens dating baseret på dine egne kulturelle, åndelige eller moralske overbevisninger. Sæt dine regler og holde fast i dem; denne måde, kan du stole på, at dine følelser ikke vil overtage og tvinge dig til at gøre forhastede beslutninger, der måske ikke er i din bedste interesse.