10 Bedste Træning for at hjælpe dig tabe sig hurtigt

Ønsker du at tabe sig hurtigt? Hængende i fitnesscentret eller laver et hjem workout kan ikke være nok til at hjælpe dig med at tabe dem pounds på rekordtid. For dem, der søger at kaste den pounds hurtigt (og sikkert), her er 10 af de bedste øvelser til at gøre dit vægttab er muligt - samt hurtig.

10 Bedste Træning for at hjælpe dig tabe sig hurtigt

1. Step Aerobic

Det lyder måske fjollet, men sandheden er, at du kan brænde op til 800 kalorier i timen gør denne træning. Hvad gør det endnu bedre for vægttab er, at det ikke bare cardio øvelse, men du engagere dine ben muskler - den største muskler i kroppen, og dem, der forbruger mest energi.

2. Hill Sprints

Ønsker du at tabe som en professionel fodboldspiller? Fodboldspillere løber op hills så hurtigt som de kan, og langsomt jog ned - kun til sprint op igen. Gør dette i mindst 30 minutter om dagen, og du kan nemt brænde 500 kalorier. Plus, det er High Intensity Interval Training, så den går i indgreb dine muskler, forbrænder fedt, og hjælper dig til at svede!

10 Bedste Træning for at hjælpe dig tabe sig hurtigt 3. Cykling

Interessant nok, kan du brænde op til 1000 kalorier i timen, hvis du trykker på tempo, selvom de fleste mennesker brænde tættere på 500 kalorier i timen takket være deres lavere hastighed. Pedal så hårdt, som du kan, og du vil brænde en hel del fedt.

4. Styrketræning

Vidste du, at vægtløftning kan brænde så mange som 1.000 kalorier på en time? Så længe du holder din puls over 125 BPM som du løfter dine vægte, vil du forbrænde fedt, mens du makulere disse muskler.

5. Boxing

Hvis du aldrig har trådt ind i en boksering eller bankede på en tung taske, du har ingen idé om, hvordan intens boksetræning kan være. I en enkelt time eller deromkring af uddannelse, vil du brænde mindst 800 kalorier.

6. Svømning

Du vil blive forbløffet over, hvor effektiv svømning er på brænde kalorier. Hvis du svømmer støt i en time på et anstændigt tempo (medium-speed crawl eller brystsvømning), kan du brænde op til 800 kalorier. Det er en træning af hele kroppen, der vil efterlade dig udmattet.

7. Roning

Uanset om du ror ud på vandet eller i gymnastiksalen, roning er en full-body workout, der kan brænde op til 600 kalorier i timen. Du får stor ben, ryg og arm muskler, og du vil tabe sig hurtigt også.

8. Timer

Ikke alene er racquetball en sjov sport, men det er en utrolig intens en så godt. Hvis du kan holde trit med den hurtige tempo i spillet, vil du brænde op til 800 kalorier på en time. Bare være klar til at hoppe ud disse vægge!

9. Dancing

For dem, der ønsker at tabe sig på en sjov måde, dans er den måde at gå! Du kan ryste disse hofter, blænde dine venner, og brænde så meget som 800 kalorier på en time af alvorlige uddannelse. Uanset om du gør hip hop, jazz, tap, eller tempofyldt latin dans, det er en træning, du vil elske.

10. Martial Arts

Gør de mere aktive kampsport vil hjælpe dig med at brænde op til 800 kalorier i timen, især hvis du virkelig komme derind og kæmpe! Det er en sjov måde at svede ud de pounds, og du kan endda lære en ting eller to om selvforsvar i processen.

10 Bedste Træning for at hjælpe dig tabe sig hurtigt

5 Nej-Crunch Core Øvelser