10 bedste steder at fejre Halloween

På Halloween s eve tilbyder vi dig 10 steder rundt om i verden, hvor ånden i Halloween kan mærkes på bedst mulig måde.

10 bedste steder at fejre Halloween

1. Salem (Mass.), USA

Dette er det første sted, der kommer til at tænke, når vi taler om ægte amerikansk Halloween. Salem, som er kun 30 minutters kørsel fra Boston, er et perfekt sted at føle ferie ånd! Nyd dit ophold i denne berømte "hekse by". Fra første til de sidste dage af oktober talrige horror-film, hjemsøgte huse, hekse og troldmændene "parader og endda seancer på stemmetællere venter på dig.
10 bedste steder at fejre Halloween

2. Bangkok, Thailand

På Halloween aften, gaderne, klubber, barer og restauranter i den thailandske hovedstad bliver mødestedet for masse fest. Især Silom Soi 4 ​​distrikt - et sted, som man ikke kan undgå at besøge. Som man siger, "Vær der eller være kvadratisk!« Og glem ikke kostume: jo mere oprørende er det, jo bedre!

10 bedste steder at fejre Halloween

3. Transsylvanien, Rumænien

Det bliver en udfordring, som kun de modigste vil tage, for at overleve Halloween aften i landet indhyllet i legenden om Dracula. Tryk på mystik af disse steder inde det berømte slot Sighisoara, fødestedet for prins Vlad Tepes. Det er en af ​​de mange slotte tilhører XV århundrede. Prøv at holde hovedet koldt, når du hører en mistænkelig lyd eller bemærker skygger slående frygt selv i de mest skeptiske dem.

10 bedste steder at fejre Halloween

4. Chalindrey, Frankrig

Denne lille by nær den schweiziske grænse kan kaldes "det europæiske Salem" for sine tætte bånd til hekseri. Her kan du deltage i den årlige heks festival, skal du trykke Celtic arv, gøre nogle middelalderen dans og udforske oprindelsen af ​​heksejagt, der går tilbage til det XVI århundrede. Desuden er byen tæt på terror-påberåbe Fort du Cognelot, ellers benævnt "Djævelens Point".

10 bedste steder at fejre Halloween

5. Stonehenge, England

Oprindelsen af ​​Halloween skyldes det faktum, at kelterne, der beboede område moderne Storbritannien og Irland, mente, at denne aften grænsen mellem de levende og de døde forsvandt. For ikke at blive offer for onde ånder, var en behandler for dem tilbage i gaderne, mens Druids - Celt præster - gjort ofre i skoven nær brandene. Nogle steder blev lig gravet op og placeret i hele byen, som tilsyneladende førte til fødslen af ​​zombie myte. Mysteriet omkring Stonehenge gør dette arkæologiske sted helt sikkert et af de bedste steder at fejre Halloween.

10 bedste steder at fejre Halloween

6. Mexico City, Mexico

Under Halloween festlighederne i Mexico, tusindvis af mennesker strømmer til kirkegården, hvilket bringer blomster og mad til grave de kære. Et besøg på øerne på Lake Patzcuaro, hvor tågen på kysten er blandet med mystik og oprindelige kultur, bliver en uforglemmelig oplevelse for dig.

10 bedste steder at fejre Halloween

7. Londonderry / Derry, Irland

Irlands største Halloween fest afholdes hvert år i byen Derry. For en hel uge er der mange begivenheder, såsom for eksempel ugle udstillinger, aften spøgelseshistorier, besøger den gamle galeon, og Nerve Centre Cinema, som løber horror-film.

10 bedste steder at fejre Halloween

8. Berlin, Tyskland

Generelt tyskerne er meget glade for denne ferie. I de senere år er byen blevet mere og mere optaget: overalt er der folk i kostumer; klubber og lokaler gamle biblioteker og byens parker holde mange temafester. Dette er typisk for hovedstaden.

10 bedste steder at fejre Halloween

9. Evora, Portugal

Her er en af ​​de kapeller i verden, der inspirerer frygt. Det er herfra, at du kan begynde at fejre Halloween i Portugal. Bygget fra knoglerne i mere end 5.000 mennesker, Capela dos Ossos, som i portugisisk betyder "The Chapel of Bones", blev bygget i det XVI århundrede og ligger i nærheden af ​​kirken St. Francis. Indskriften ved indgangen "Nos Ossos Que aqui estamos pelos Vossos esperamos (Vi, knogler, der er her, venter din)", og udtrykket på taget "Melior est die mortis die nativitatis (Bedre er dødsdagen end dagen fødselsdato) "kan skræmme selv de mest frygtløse dem.

10 bedste steder at fejre Halloween

10. Kostnice v Sedlci, Tjekkiet

Den Sedlec Ossuary i Tjekkiet er også bygget på knogler, og er skræmmende, selv i løbet af dagen, ikke at nævne Halloween aften. At tænke på den enorme lysekrone lavet af kranier og knogler i midten af ​​rummet! Denne gotiske katedral blev bygget i 1400 i midten af ​​en meget populær europæisk kirkegård, som voksede så meget, at der ikke var nogen plads til at begrave folk der. I sidste ende blev det besluttet at opføre Kostnice, til at gemme resterne af de døde der.

10 bedste steder at fejre Halloween