10 Bedste Karriere Tips

Klatre op ad karrierestigen er en meget uforudsigelig udvikling. Det afhænger af personens sociale baggrund, men kun indtil videre. Forskere siger, at personlige evner og intellekt har meget lidt at gøre med forfremmelse. Kan vi identificere de vigtigste faktorer, der virkelig kan hjælpe os med at komme op i vores fag?

10 Bedste Karriere Tips

Selvfølgelig er det ikke let at give råd om disse forhold, fordi personlig forfremmelse ofte afhænger de mangeartede snørklede af indre politik, men der er nogle tips, der vil helt sikkert låne styrke til dine forventninger.

1. Gør din karriere ansvar jeres

Må ikke vente, indtil din overlegne vil begynde at lægge planer om, hvad de skal gøre med dig: afskedige, afskedige, eller sende til en uddannelse. Udfør som om du har karriere øverste i dit sind, især når det går godt. Gør det føltes at alle omkring dig, at du er opsat på at gøre det til toppen.

2. Behandl alle virksomheder samtale som et interview

Alle med hvem du diskutere virksomhed vil danne sig et indtryk af dig som en professionel og kan bruit det om. Sørg ingen samtale er frugtesløs, og at du nul i den anden fyr og ikke på dig selv.

3. Sæt din bedste mund fremad

Hvorfor spilde din tid på at forsøge at skjule dine svage punkter, når du kan vise dit værd og entusiasme?

4. Aldrig gå overbord arbejder

Du må ikke gøre dig selv en arbejdsnarkoman, vil det ikke arbejde i din favør. Workaholics risikerer at brænde sig selv ud og trættende ud dem omkring dem at opnå mindre end man kunne forvente på grund af deres meget pres. Faktisk folk med arbejde og hvile afbalanceret er kendt for at være i stand til at opnå mere.

5. Selvledelse

Selvforvaltning og bevidsthed om, hvordan du ser ud og hvad du laver, er meget vigtige. Du skal holde dine værdier i tankerne, være klar over, hvad du tænker og hvordan du føler, hvad indtryk du producerer på andre, være i stand til at holde dine tanker og følelser i skak, hvis de tager dig udenfor dit arbejde forpligtelser.

6. Styr din samtale

Se for, at du ikke bruger ordet "I" for ofte, altid lade den anden person udtrykke sig helt, inden du tager din tur taler.

7. Undgå at være arbejdsløs

Skulle du få afvist eller fyret, fordybe dig i et andet arbejde eller aktivitet; ikke bo tomgang selv for en dag. Lad ikke dine evner får rusten, mens du venter på en stor chance, der kan komme for sent. Selvom lønnen er ikke godt nok, er det stadig bedre at være engageret, end at tappe din tillid venter.

8 Vis din intellekt

Mængden af ​​din viden er andet at din evne til at vise det til din fordel. Folk skal finde det nemt at arbejde med dig, fordi du ikke vise din overlegne viden.

9. Promise mindre, levere mere

Når du parabol ud ærefrygtindgydende løfter, kan det blænde og gribe fantasien, men virkningen vil være kortvarig. Nøjes med langvarige indtryk, der skabes ved at anvende venlighed, selvudslettelse, og et ønske om at være til tjeneste.

10. Få en rådgiver

Ind en person, der ikke arbejder med dig, som du kan dele dine håb og frygt, og drage fordel af deres upartiske domme og synspunkter. Det burde gøre dig roligere og mere inspireret.

Disse skal fungere som dagligdags retningslinjer for en vedvarende indsats, suppleret med daglige strategier, som du arbejder for dig selv på grund af den nuværende tingenes tilstand på arbejdspladsen. Tryk på og gøre din iver bemærket!