1.800-Calorie Diabetisk Diet Plan med betjener størrelser

1.800-Calorie Diabetisk Diet Plan med betjener størrelser
Spis sundt!

Hvis du er en diabetiker og har brug for at tabe sig, chancerne er din læge anbefalede en 1800 kalorie diabetes diæt planen. Spise sundt og opretholde en korrekt afbalanceret kost kan være forvirrende, hvis du er usikker på, hvad portionsstørrelse eller dele af fødevarer er tilladt. En god kost er godkendt af American Diabetes Association foreslår følgende portioner.

Foreslåede Fødevarer til 1800 Calorie Diabetisk Diet Plan

Foreslåede Portioner
Foods Betjener størrelser
Korn, bønner og stivelsesholdige grøntsager Seks serveringer
Grøntsager Tre til fem portioner
Frugt To til fire portioner
Dagbog To til tre portioner
Proteiner To til tre portioner

Tælle kalorier

Nu hvor du ved, hvor mange portioner af hver type mad, du kan have en dag, hvad med portionsstørrelse? Husk på disse tip i tankerne:

 • Korn, bønner og stivelsesholdige grøntsager har 80 kalorier per portion
 • Grøntsager har 25 kalorier
 • Frugt har 60 kalorier per portion
 • Proteiner og mejeriprodukter indeholder 200 kalorier per portion

Holde det Balanceret

I din kost plan, så husk at holde det afbalanceret og drikke op til otte kopper vand om dagen. Start en øvelse rutine på tredive minutter om dagen ved at gå, og går på plads eller deltage i en gym og beder en personlig træner til at hjælpe dig med øvelser rettet mod vægttab og muskel toning. Lykkes i din kost ved at vælge fødevarer, du nyder. Hvis du ikke kan lide æbler, spise pærer. Hvis rødt kød er ikke dit valg for protein, prøv svinekød eller fisk. Spis en tre-kvart kop yoghurt i stedet for at drikke en kop fedtfattig mælk. Fyld op med rå grøntsager som gulerødder, grøn peber, champignon og celery.Learn hvordan man læser varedeklarationer, fordi en fødevare, der kan være lav i kalorier betyder ikke, det er ikke højt i stivelse, fedtstoffer eller proteiner. Stick med fødevarer, der er lav i kulhydrater og transfedt at sikre, at dine blodsukkeret er afbalanceret. Frem for alt, så prøv at spise tre sunde måltider om dagen og mindst en snack.

Tip til succes

At opnå fremgang i en 1800 kalorie diabetes diæt er ikke så udfordrende som du måske tror. Her er nogle tips til at hjælpe dig med at nå dit vægttab mål.

 • Hold en snack med dig, om hjemme, arbejde eller leg. En kop rå grøntsager, almindelig popcorn eller saltkringler vil holde dig fra at spise et stort måltid eller snack.
 • Prøv at rummet dine snacks og måltider to til tre timers mellemrum. Gå aldrig mere end fire eller fem timer uden at spise. Hvis du gør, vil du blive fristet til at spise de forkerte fødevarer.
 • Skipping måltider eller snacks er aldrig godt. Husk, at de anbefalede fødevarer og deres betjener størrelser holde din glukose niveau på sporet. Spring et måltid kan forårsage dit blodsukker til at falde.
 • Spis en række fødevarer at holde dig på tempo.
 • Vælg slik og drikkevarer, der har kunstige sødestoffer i stedet for sukker.
 • Fødevarer med højt i fiber såsom hele hvede korn brød eller korn med havre eller klid. Fødevarer, der er høj i fiber vil gøre du føler dig fuld.
 • Skær ned på saltet og bruge en salterstatning eller ikke-salt krydderier.
 • Spring forarbejdede fødevarer som hotdogs, saltede kød, fastfood elementer eller færdigpakkede frosne måltider. Husk, at frisk er bedst.

Prøve 1800 Calorie Menu

 • Morgenmad - En kop skummetmælk, en kop klid, korn, en frisk frugt
 • Frokost - To ounces kød eller fisk, to skiver fuldkornsbrød, to teskefulde mayonnaise, en ounce kartoffelchips, en frugt
 • Middag - Tre ounces protein som fjerkræ, kød eller fisk, to-tredje kopper baked beans, en halv kop vegetabilsk, to skiver fuldkornsbrød, en lille betjener engel mad kage, en frugt
 • Snacks - Et stort frugt eller tre graham kiks med en kop skummetmælk eller en halv beholder med yoghurt

Gør Smart Food Choices

Gøre smart valg af fødevarer ved at planlægge din ugentlige menu, før du går dagligvarer. Mix og match anbefalede fødevarer i den rigtige portionsstørrelse. Vælg et sundt udvalg af fødevarer, og bruge dette skema som et eksempel på god mad valg.

Tilladt Fødevarer og serveringer
Foods Betjener størrelser
Hele hvede brød to skiver
Bouillon og skaldyr en kop
Havregrød en kop
Soda Crackers 4-6 kiks
Pasta og ris en tredjedel cup
Kartoffel en lille eller en halv kop mosede
Kogte grøntsager en halv kop
Rå grøntsager en kop
Juice en halv kop
Dåse Frugt en halv kop
Frisk Frugt en lille frugt eller en kop
Letmælk en kop
Plain yoghurt tre fjerdedele kop
Æg, almindelig en lille æg
Fisk en ounce
Fjerkræ en ounce
Kød, rødt kød eller svinekød en ounce
Oste en ounce

Søge hjælp

Spørg din læge til at anbefale en ernæringsekspert til at hjælpe dig med at designe en god 1800 kalorie diabetes diæt plan menu, eller besøge din lokale samfund eller ældrecenter, og spørge, om de har seminarer om diabetiske kost planer. Mange lokalsamfund tilbyder også gratis ernæring planlægning på offentlige biblioteker eller hospitals.Whether du lige blevet diagnosticeret med diabetes eller har været en diabetiker hele dit liv, at opretholde en afbalanceret kost vil hjælpe dig tabe sig og holde dig sund. Nå dit mål vægt ved at spise rigtigt, blanding fødevarer så din gane ikke bliver træt, drikker masser af vand, og motion. Endelig skal du huske at have et stykke fødselsdagskage eller ferie tærte ikke vil såre dig, så længe du ikke overdrive.